Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az izmos, kopasz, kissé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos, kopasz, kissé bunkóbb férfiaknak milyen típusú nők jönnek be?

Figyelt kérdés
2017. júl. 13. 22:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen ismerősöm.Tipikus buta,szőke,magamutogató,divatmajom műnője van,akin uralkodik,időnként megveri.Aztàn elviszi valami jó helyre nyaralni.Szanalmasak.
2017. júl. 14. 07:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Tudod, zsák a foltját... sötét, bunkó plasztikcica típus
2017. júl. 14. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

Érdekesek ezek a vélemények.

Az én párom ilyen, legalábbis a felszínen, amúgy baromi érzelmes, lelkis, és soha egy ujjal nem érne hozzám, ezt az imidzset meg pajzsként építette fel, így nem köt belé a sok idióta.

Személy szerint nem vagyok sem ostoba, sem plázaribi, csöndes, visszahúzódó, külsőre teljesen átlagos vagyok...

De sebaj, szeretjük az általánosításokat. :)

2017. júl. 14. 10:00
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

Osztom a 13. véleményét.

Az én pasim is kigyúrt, kopasz, "audista" típus, kidobóként is dolgozik, szóval tud agresszív is lenni, de a munkahelyén kívül soha senkivel nem hallottam bunkón beszélni, vagy viselkedni, pláne nem velem. Engem a tenyerén hordoz, pedig nem vagyok plázacica. Adok magamra, jól nézek ki, de elég visszafogott vagyok külsőre és belsőre is és nem vagyok könnyen befolyásolható.

2017. júl. 14. 10:18
 15/18 anonim ***** válasza:
33%

13as 14es egyet értem ,nekem ir

P volt ilyen pasim.

N25

2017. júl. 14. 11:05
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem is volt*
2017. júl. 14. 11:06
 17/18 anonim ***** válasza:
#13 és #14 A pasitok érzelmesek törődőek, persze, hogy nem bunkók. De a kérdésben explicit bunkó pasi szerepel. A kopasz és izmos tulajdonságok mind csak külső jegyek, amivel nem jár együtt a bunkóság, az tényleg csak általánosítás, abszolút egyetértek - főleg, hogy én is izmos és majdnem kopasz vagyok. :D Viszont a kérdező direktben a bunkó pasikra kérdezett rá; a bunkó pedig a bunkót vonzza.
2017. júl. 14. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Akit tudnak befolyásolni.Akinek a száját a brén kívül a pénzzel is be tudják tömni.Aki fiatal,dekoratív és naiv.Ezzel villognak egy ideig,a többi meg mehet a titkos listára.A fél város plusz az Ipari Park.
2017. júl. 14. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!