Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, hogy nem adok esélyt a férfiaknak? Hogyan tudnám éreztetni ha esélyük van?
Egy férfi,aki régebben nagyon odavolt értem,ő mondta ezt,hogy én nagyon tetszem a férfiaknak,csak nem adok nekik esélyt.És hogy szerinte én nem vagyok tudatàban a szépségemnek.
Nos az utóbbi években nagyon nehéz szàmomra a tàrskeresés és azon gondokoztam mi lehet a probléma és akkor eszembe jutott,amit ez a fiú mondott. De nem igazàn tudom,hogy mit kezdjek ezzel..Hogy érthette ezt?
Csinos nő vagyok,de nem vagyok emiatt beképzelt.Alapvetően eléggé tàvolsàgtartó,bizalmatlan, csendes vagyok.Legalàbbis azokkal akiket kevesbé ismerek vagy nem kedvelek.Màsokkal viszont kedves és mosolygós.Tehàt én nem gondolom hogy annyira megközelithetetlen lennék.Akkor mi lehet a hiba?
Nem látják rajtad a férfiak amikor bejössz nekik. Emiatt nem is tudják, hogy lenne esélyük.
Talán túl zárkózott vagy.
Hány éves vagy?
Nekem sem adtál, még, azt jelenti, hogy nincs esélyem.
Például úgy tudnád éreztetni, hogy rá írsz... ;)
42f
#7 Kérdező, ha ez a szóban forgó fickó egy csalfa típusú, a kapcsolatából kikacsintani akaró pasi volt, akkor miért kattogsz azon ennyire, amit akkor mondott? Az ilyennek nem kell a véleményére adni. Hagyd a francba, felejtsd el.
Nyilván a bizalmatlanságot nem fogod tudni magadban elnyomni, az belülről jön, vélhetően már egy falat is magad köré építettél. Azért arra ügyelj, hogy ne legyél jégkirálynő, jeleket ne felejts el küldözgetni adott helyzetben. Az látszódhat rajtad, hogy "kösz, de remekül elvagyok egyedül, pasik, kopjatok le". Az ice queen-típusba a legtöbb férfi nem szeret energiákat feccölni, talán jogosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!