Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha diszkóba butább, bunkóbb csajok járnak mint főiskolára, akkor miért nem főiskolára járnak az emberek csajozni, és főiskolán vajon hogy kell?
Te figyelj!
Azt tudod, hogy az egyik egy oktatási intézmény a másik szórakozóhely?
Az ember valahol eltölti a napját, legyen az munkahely vagy iskola, majd elmegy szórakozni, ki ki ízlésének megfelelő helyre, tehát vannak főiskolások, akik diszkóba járnak, és vannak szakát végzettek akik nem.
(btw, a főiskolákon istenien lehet csajozni, de téged ez látom nem érint)
Azért mert csak egy jót dugni akarnak, aztán elhajtani a nőt a 3,14csába, nem komoly kapcsolatot. Dugni sokkal egyszerűbb, mint összejönni valakivel, pláne ha az illető lány olyan csodálatosmód be van állítva, hogy azt sem tudja, a szárazföldön van-e, vagy a tengeren.
Józanul szerinted melyik lány viszonozná az olyanok közeledéseit? Elárulom: kevesebb mint 5%-uk.
Gondolom az asztaloknál, a mellékhelyiségekben vagy a diszkó szűkebb-tágabb környezetében nem szoktál szétnézni. Nem a táncparketten fognak egymás hegyén-hátán heverni a merevrészegek, egy részüket meg a kidobók mindig eltávolítják.
Elég megnézni másnap délben a sok szép tiri-tarka hányástócsát a szórakozóhelyek körül. Biztosan nem az Érmelléki Kuglófember csinálta őket.
Én két diplomát csináltam meg kitűnőre, úgy, hogy végig 4,2 felett volt az átlagom, és minden pénteken részegre ittam magam :DDD
Hogy a francba zárja ki a kettő egymást? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!