Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptembertől főiskolára jár a szerelmem, vajon megfog csalni ott valakivel?
- Milyen távolságra lesz tőled?
- Koleszba vagy albérletbe fog élni ott? Vagy hazajár majd?
- Ezek szerint elbizonytalanodtál, megfordult a fejedben a megcsalás, nincs meg a bizalom köztetek?
Ha ennyire nem bízol benne, akkor már most borítékolható, hogy tönkre fog menni a kapcsolat. Nem azért, mert megcsal, hanem mert elkezdesz bizalmatlankodni, amit egy idő után a másik fél nem fog tudni tolerálni, erre simán rá tud menni egy kapcsolat.
Amúgy neked kell ismerned őt, hogy milyen személyiség, hajlamos lehet-e ilyesmire. Én pl nem csaltam meg soha egyik páromat se, pedig 3 éve egyetemre járok.
Aztán az se mindegy, hogy milyen messze kerül majd tőled? Ha maradtok egy városban, akkor kb semmi nem változik, ha az ország másik felébe költözik a suli miatt, akkor azért lesznek nehézségek.
Majdnem 200 km lesz a távolság.
Nem tudom elképzelni az életem Nélküle
Basszus ha ennyire nem bízol benne akkor inkább hagyd békén szegény lányt.
Én 3.5 évet voltam egyetemen, míg a párom más városban dolgozott, nem csaltam meg holott lett volna rá ezer lehetőségem, mert szeretem. Ő pedig mivel tényleg szeret engem (nem csak birtokolni akar) így megbízott bennem. Ha hisztizett volna emiatt tuti otthagytam volna. De én jól választottam :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!