Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptembertől főiskolára jár a szerelmem, vajon megfog csalni ott valakivel?
Figyelt kérdés
Mennyire jellemző a kapcsoltok kialakulása?2016. jún. 14. 08:26
11/15 anonim válasza:
# 10 nekem inkább csajnak tűnik a kérdező
12/15 anonim válasza:
#11 De egy szóval sem említette a szexuális irányultságát. :)
13/15 anonim válasza:
10. vagyok :)
Teljes mindegy szerintem , hogy kisfiú vagy kislány a kérdező. Megsúgom én is első kapcsolatos lányra tippelek. Csupán a saját esetem alapján próbáltam elmagyarázni a szituációt, feltételeztem, hogy így is megérti a mondandómat. Rosszul feltételeztem? :)
14/15 anonim válasza:
12-es vagyok, az lemaradt, hogy szeretem a faszt.
15/15 anonim válasza:
Itt az a kerdes hogy fiu vagy lany? Hogy nez ki es milyen mentalitasu?
Egy pasi sokkal konnyebben elcsabithato mint mondjuk egy szerelmes no. Irj reszletesebben a parodrol es akkor talan tobben tudunk velemenyt irni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!