Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez általános jelenség a Magyar pasik körében, vagy cask egy szűk, de annál hangosabb rétegről van szó?
Akik siránkoznak, hogy cask a pénz kell a nőknek, de venni akarnak maguknak barátnőt. Akik paráznak, hogy nem less modell nőjük, de ők saját magukat rondának vallják. Akik szerint minden férfi megcsalja a nőjét, ezért ők sem rosszabbak, ha prostiznak.
Ezek cask egy szűk réteget képviselnek, vagy ez a Magyar átlag, és minden remény el van veszve?
"Mert az esetek többségében a sikertelenség oka a körülmény."
Aranyapám! Hol voltál, amikor az evolúcióról meséltek az általánosban? Az evolúció évmilliárdok óta pontosan erről szól. Amelyik faj, vagy egyed tud alkalmazkodni a körülményekhez, az továbbjuttatja a génjeit, amelyik nem tud, az megy a süllyesztőbe.
"Akkor miért mennének oda? Nem mindenki szereti százszor hallgatni, ahogy elküldik őket oda. Megpróbálják párszor, aztán ráunnak."
Te mi a fenének tanultál meg járni? Élvezted talán, hogy 100x seggre estél? Senki nem mondta, hogy az élet fenékig tejföl. Ezernyi rossz dolgon kell keresztülverekedni magadon ahhoz, hogy valamilyen célt elérj. A csajozásban sincs ez másképp. Ha pofára esel, újra fel kell állni, és másképp próbálkozni. Senki sem úgy született, hogy tudott csajozni. Senki sem úgy született, hogy tudott járni. Mindenki úgy tanult meg, hogy eggyel többször próbálkozott, mint ahányszor kudarcot vallott. És közben figyelt, tanult. Tanult a hibáiból. Olyanná vált, aki megfelel a csajok ízlésének. Te sem veszel meg egy kék kenyeret. Ha nyakán marad a péknek, megtanulja, hogy a kék kenyér nem kell senkinek, és másmilyet süt. Vagy nem tanulja meg, és tönkremegy. Ez az élet rendje!
"Ha esetleg ezek a nők adnának választ, hogy min kéne javítani, mindjárt nem lenne ekkora probléma a dologból."
Nekik nem az a dolguk. Neked sem feladatod, hogy elmenj a pékhez, és elmagyarázd, min kell neki változtatni ahhoz, hogy kelendő legyen a portékája. Vagy megtanulja, vagy megy a levesbe. A nők dolga az, hogy kiválasszák a nekik megfelelő pasit. Mint ahogy te is kiválasztod a neked megfelelő kenyeret. Mint ahogy te is kiválasztod a neked megfelelő csajt. Mert neked sem felel meg, aki rúzzsal festi ki a szemét, és szemceruzával próbálja eltüntetni a pattanásait. A csajoknak is meg kell tanulnia, mi kell a pasiknak, akkor te miért lennél kivétel? Amíg gyerek voltál, a felnőttek a segged alá toltak mindent. Most itt az ideje, hogy felnőj, és magad szerezd meg, ami kell neked.
Aranyapám. Az evolúciós dologgal saját magad írtad le, hogy tényleg számítanak a körülmények.
Nem rémlik, hogy babaként, amikor járni tanultam volna, bárki is egyetlen negatív dolgot is mondott volna. Mindenki bátorított. Ehhez hasonlítani azt, hogy valaki valamiben próbálkozik és sorozatosan negatívan reagál rá a környezete, elég vicces. Rengeteg sikertelen embert az égvilágon senki sem segít. Nem fogják tudni a kisujjukból kitalálni, hogy mit kéne máshogy csinálniuk.
Nem ez a nők dolga? Akkor nekem miért lenne az, hogy bármiben is segítsek az ilyen nőket? Engem úgy neveltek, hogy segítsek másokon. Ha egy pék rosszul csinál valamit, akkor gond nélkül szólok neki, hogy hé, haver, szerintem ezt máshogy kéne csinálnod.
És igen, kiválasztom a nekem megfelelő csajt. De, ha valaki próbálkozik és nekem nem jön be, aztán megkérdezi, hogy mi volt a probléma, őszintén elmondom. Miért ne mondanám el?
Ideje felnőnöm? Megtettem pár éve. Pont ezért nem írok ilyen túlidealizált válaszokat.
"Az evolúciós dologgal saját magad írtad le, hogy tényleg számítanak a körülmények."
Nem. Azt írtam le, hogy alkalmazkodni kell tudni a körülményekhez.
"Nem rémlik, hogy babaként, amikor járni tanultam volna, bárki is egyetlen negatív dolgot is mondott volna."
Miért, ha mondtak volna, akkor nem tanultál volna meg járni? Ha ez így működne, a fél világ tolókocsiban tengetné az életét. Éppen arra akartam rávilágítani, hogy addig próbálkoztál, amíg sikerült. És közben tanultál a hibáidból. Megtanultad, hogy az asztalterítőbe hiába kapaszkodsz, úgy nem fogsz tudni felállni. Rájöttél, hogy ha mész sokkal könnyebben megőrzöd az egyensúlyodat, mintha egy helyben állsz. Stb, stb.
" Nem fogják tudni a kisujjukból kitalálni, hogy mit kéne máshogy csinálniuk."
Öreg hiba. A párkeresés ugyanis olyan vizsga, ahol mindenki egyéni kérdéssort kapott. Itt nem tudsz puskázni nem tudsz a szomszédról lesni. Neked kell a személyre szabott lehetőségeiddel korlátaiddal megbirkózni.
"Akkor nekem miért lenne az, hogy bármiben is segítsek az ilyen nőket?"
Nem dolgod. Neked az a dolgod, hogy olyan pasivá érjél, aki mellett úgy érzi a nő, hogy érdemes lehorgonyoznia. A nőnek pedig az a dolga, hogy olyan nővé érjen, hogy csak őt akarjad megszerezni és megtartani.
58F
"Nem. Azt írtam le, hogy alkalmazkodni kell tudni a körülményekhez. "
Tehát, számítanak a körülmények. A körülményekhez az adottságainktól függően tudunk alkalmazkodni. Te pl. nem bírnád ki víz nélkül addig, ameddig egy afrikai őslakos. Ergó, számít a környezet. A neveltetés, a szociális háttér és hasonlók.
"Miért, ha mondtak volna, akkor nem tanultál volna meg járni?"
Mivel a járás ék egyszerű dolog és az ösztöneinkben van, különösebb gondolkodás nélkül járunk, ezért valószínűleg megtanultam volna. De ha folyamatosan rám szóltak volna, hogy ne járjak és leszidtak volna, akkor sosem tanultam volna meg járni.
És még mindig vicc összehasonlítani a járás megtanulását a párkapcsolatokkal. Az egyik egyszerű dolog, kevés befolyásoló környezettel. A másik összetett, sok változóval. Kb. mintha az elsős matekot összehasonlítanád egy matekszakos egyetemista anyagával. Az elsős matekot szinte mindenki megtudja tanulni. Az emelt szintűt már nem mindenki. Aki rossz képzést kapott, annak nem fog menni az emelt. Akinek gyengébbek az ilyen irányú képességei, annak nem fog menni.
Nagyon szépen hangzik ez a próbálkozz, amíg sikerül, de maximum egy szabópéter idézetben működik így a világ.
"Öreg hiba. A párkeresés ugyanis olyan vizsga, ahol mindenki egyéni kérdéssort kapott. Itt nem tudsz puskázni nem tudsz a szomszédról lesni. Neked kell a személyre szabott lehetőségeiddel korlátaiddal megbirkózni."
A személyre szabott lehetőségeimmel és korlátaimmal? Öhm... Tehát, számít a környezet. A környezetem is korlátozza a lehetőségeimet.
Puskázni pedig lehet. Ha kigyúrom magam, szerek sok pénzt, betanulok pár alap társalgási dolgot és előadom a laza srácot, a legtöbb csajt megkaphatom. De nem mindenkinek adottak ezek a lehetőségek. Pl. az egyáltalán nem helyes ismerőseim sosem fognak annyi nőnek bejönni, mint én. Mert a környezetük nem találja őket vonzónak az arcuk alapján.
"Neked az a dolgod, hogy olyan pasivá érjél, aki mellett úgy érzi a nő, hogy érdemes lehorgonyoznia. A nőnek pedig az a dolga, hogy olyan nővé érjen, hogy csak őt akarjad megszerezni és megtartani. "
Nem. Nekem az a dolgom, hogy azt csináljam, amit akarok, amitől boldog vagyok és amivel nem ártok másnak. Ha egyedül akarom ezt csinálni, akkor egyedül csinálom. Nem túl nehéz olyan pasivá érni, aki mellett lehorgonyoznának a nők, mivel adottak a lehetőségeim.
Hogy érjen olyanná egy nő, hogy lehorgonyozzak mellette, ha még el sem mondja a pasiknak, hogy miért nem jönnek be neki? Így hogy lássam benne azt, hogy egyenes ember? Sehogy.
"58F"
Ez hogy jön ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!