Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan jelenség hogy "pasi mániás nők"? többi lent
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg hogy vannak nők akik egyik kapcsolatból ugranak a másikba,van egy kapcsolatuk,és ha más kezd megromlani vagy valami probléma van,már párhuzamosan kezdenek is egy újat,igy bebiztositva magukat ha az elöző dobja őket akkor legyen a farzsebben még egy,enyire teljesen mindegy nekik kivel élnek együtt csak valaki legyen mellettük,beszéltem minap egy ilyen nővel,azt mondta mindegy neki ki az csak szeresse őt,az hogy ő szereti-e teljesen mindegy idővel vagy megszerti vagy nem,ez valamilyen lelki frusztráltság,vagy milyen jelenség ez de egyre több ilyennel találkozom. Vagy nemes egyszerűséggel csak ennyire nem tudnak férfi nélkül meglenni?
2016. okt. 26. 11:24
1/10 anonim válasza:
Ezt kapcsolatfüggőségnek hívják, és mindkét nemnél létezik. Nem csak a nőket kell folyton savazni.
2016. okt. 26. 11:25
2/10 A kérdező kommentje:
és tök mindegy csak valakivel együtt legyen? komoly!
2016. okt. 26. 11:26
3/10 anonim válasza:
Bacc, pasiként én sem szeretem, ha nincs mellettem állandóan egy biztos luk.
Volt szerencsém egy ilyen férfival kapcsolatban lennem, nem csak a nők ilyenek. Így jött össze velem, és így szakítottunk hogy 3 nappal később új csaja volt. Saját bevallása szerint is kapcsolatfüggő, szerintem meg elég gáz. :D
Plusz az egómnak nem tesz túl jót hogy abszolút csak egy vagyok a sok közül. Szerintem jobban megéri úgy kapcsolatba kezdeni, hogy az illetőt tényleg szereted és csak ő kellene neked.
2016. okt. 26. 12:36
6/10 A kérdező kommentje:
szerintem ezek a lények senkit nem szeretnek csak önmagukat
2016. okt. 26. 12:38
7/10 anonim válasza:
Igen, ez kapcsolatfüggőség. Félnek a szingliségtől, nem érzik úgy elég magabiztosnak magukat, vagy csak vágynak arra, hogy valaki törődjön velük, kényeztesse őket.
2016. okt. 26. 13:25
8/10 anonim válasza:
Ez igen: 5 és egy kicsi sor, ami egy mondat:).
Igen vannak ilyen nők, taliztam már ilyennel: ha korán elveszti az apját valaki (rejtetten olyan embert keres maga mellé, mint az apja lehetett).
2016. okt. 26. 21:44
9/10 anonim válasza:
Kodependens személyiségek, mind a két nemnél elő szokott fordulni.
2017. jún. 5. 07:54
10/10 anonim válasza:
Nem mindig kapcsolatfüggőség ez. De mivel a nők általában játszva találnak új pasit, megtehetik hogy össze-vissza próbálgatják őket üldözve a szőke herceg fehér lovon ideáját. Meg tud lenni férfi nélkül de minek?
A férfiaktól kap ajándékokat, bókokat, új élményeket, semmi veszteni valója nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!