Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha ezt mondja egy pasi? L
Azt hittem szingli, aztán pff... Bevágta, hogy van egy lány, akivel "se veled, se nélküled" kapcsolatban van. Sajnálom, mert jót beszélgettünk. Na de ez van.
Viszont ez mit jelent?
Azt jelenti, hogy "rossz a kapcsolata", mint mindig, ha a pasi nem független, de elkezdi beetetni a szerető jelöltet. Ne hagy magad megvezetni, ha tényleg rossz lenne, már szakítottak volna. Valamiért mégsem: gondolom ebben az esetben időnként külön mennek, aztán két nap után látványos békülés, mert elég heves érzelmek kötik őket össze.
Ilyen kapcsolat UTÁN SEM biztos, hogy kezdenék a pasival, mert lehet, hogy ez neki csak egy hullámvölgy, és pár hét múlva visszatáncol a csajhoz.
:D
Ez annyira tipikus "kapcsolatban vagyok, de ha akarod, kefélhetünk" szöveg, hogy csodálom, hogy nem szerepel rendszeresen az amerikai filmekben. :) Megkettyintene, ezt jelenti.
3#as rohadt jól leírta.
1. ép kéz, láb válasz amit láttam e kategóriában.. mintha valami tudás is kezdene szállingózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!