Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a fogalomzavar?
Figyelt kérdés
Csak engem idegesít már-egyre jobban-hogy sokan így teszik fel a kérdést:hol találok párt magamnak?,miért nem találok párt?,neten érdemes párt keresni? Mi ez a "pár" szó????-vagy tényleg párt kerestek,nem társat?.....2010. máj. 21. 14:33
11/25 A kérdező kommentje:
Én nem tudok magyarul? lol..Egyébként az emberek kapcsolatait zoknikhoz meg cipőkhöz hasonlítani elég bizarr,de hát legyen! A ti felfogásotok szerint egy ilyen hirdetés pl. hogy :"párhoz csatlakoznék"annyit jelent hogy egy emberhez csatlakozna,ugye? Hihetetlen hogy ezt komolyan írjátok/gondoljátok.Valaki aki ÉRTI hogy miről beszélek,igazán írhatna!
2010. máj. 21. 14:52
12/25 anonim válasza:
Én nagyjából egyetértek a kérdezovel. A pár az kicsit olyan leszólós, vagy nem is tudom... olyan, mintha lenézné az ember a barátját/barátnojét, mintha nem lenne képes kimondani, hogy barátnot keresek, vagy szólok a feleségemnek. Ezt egyébként már a Fábry is megmondta (ugyanúgy, mint a celebek: ha valaki híresség, ismert ember, esetleg sztár, az elismerésre utal, a celeb az kb. Kiszel Tunde/Kelemen Anna-, ill. bulvárlap-szint).
13/25 anonim válasza:
14:52 mi az hogy párhoz csatlakoznék? ne tereld már a szót, hülye vagy, tanulj meg magyarul gyökér!
14/25 anonim válasza:
Igazad van kedves kérdező, egy pár az kettő embert jelent. Így ha azt mondom h párt akarok, akkor olyan mintha két embert akarnék. De igazából mindenki leszarja, ezer ilyen dolog van, pl: nagy lábam ujja (akkor van nagy lábam meg kis lábam). Ne foglalkozz vele.
15/25 anonim válasza:
Na azért ne keverjük a szezont a f@szommal!
Nincs is olyan, hogy a "nagy lábam ujja". Csak olyan, hogy nagy lábujjam.
16/25 A kérdező kommentje:
Véééégre valaki,aki megértette azt amit írtam! Hurrá! Igazad van,nem foglalkozok vele ,csak egy kérdés volt,ennyi.
2010. máj. 21. 15:12
17/25 anonim válasza:
15:12 Mindenki érti, hogy mit kérdezel bmeg!! milyen választ vártál a kérdésedre???
18/25 anonim válasza:
Engem a párom kifejezés idegesít, főleg ha tinik mondják, hogy így a pááárom úgy a pááárom, jajj:D
19/25 anonim válasza:
Biztos mindenki fogalmazásgátlót szed és azért fogalmaznak rosszul.
20/25 anonim válasza:
"Keresem a párom s ha megtalálom ketten keresünk tovább..."
Számomra ez egy szép idézet, van aki érti, van aki nem, és biztos akad, aki azt hiszi, hogy érti, pedig nem. "Az élet nem egy habostorta elvtársak!" :D
Annyit még ideszúrnék, hogy ami a legjobban bír idegesíteni (ez nem olyan), arról idővel mindig ki szokott derülni, hogy milyen saját hiányosságom miatt idegesít, a helyett, hogy tennék rá magasról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!