Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha szerelmesek vagytok tudtok várni valamennyit a sex-el?
Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 08:51
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi az hogy valamennyit? Valamennyi az lehet pld néhány nap de lehet hetek hónapok én azért éveket nem várnék mert ha minden ok értem ezt betegségre vagy épp egy másik kapcsolat amit még emészteni, feledni kell stbi és még sorolhatnám az okokat. Viszont szerintem ha mind a kettő fél úgy gondolja akkor miért kellene hónapokat várni. Természetesen vannak olyan nők akik szeretik tisztázni magukban érzéseiket mielőtt lefeküdne egy férfival. Főleg a szűzek :D No viccet félre téve lehet hogy egy férfi rámenős ha szerelmes és nyilván mielőbb meg akarja kapni testileg is akit szeret. Fordítva a nők nagy többsége nem biztos hogy várna annyit mint a férfi, de ez azért természettől,neveltetéstől családi környezet életkor sexorientáltság stbi.. függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!