Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti férfiak! Voltatok már szerelmesek 17-20 éves lányokba?
Figyelt kérdés
Vagy előfordult, hogy puszta fizikai vágynál többet éreztetek hasonló korú lány iránt?2017. máj. 23. 16:01
1/8 anonim válasza:
igen, bár akkor alig voltam több mint 30...
2/8 anonim válasza:
Szexuális vágynál eddig nem éfeztem többet ilyen fiatal lány iránt. Egy érettségi környékén járó lány nem igazán tud szellemileg úgy megmozgatni, és nem is egy lányom lehetne korú a vágyam, mint társ.
De azt elismerem, hogy szexuálisan vonzanak.
37F
3/8 anonim válasza:
én is voltam szerelmes de igaz még csak 30 vagyok :D
4/8 anonim válasza:
igen. s örömmel veszem, ha ilyen lánnyal találkozhatok, s reménykedem, hátha több lesz belőle :)
40/F/Budapest
5/8 anonim válasza:
Egyszer egy 18 éves lányba beleszerettem, aki a barátnőm mellett jött össze. Sajnos hamar rájött a dologra, és csak egyszer sikerült szeretkeznünk, ami fantasztikus élmény volt vele. Ja, és akkor voltam 33 éves férfi.
6/8 anonim válasza:
Sajnos többször is. Utoljára egy szupercsini 18 éves Tesco pénztáros lányba 48/f
Majd meg halok egy szép fiatal lányért!!!
7/8 anonim válasza:
Igen, voltam. Kellemes időszaka volt az életemnek.
Azóta mindkettőnknek korhoz illő kapcsolata van!
8/8 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy egy 35-40 éves férfi már más szinten gondolkodik mint egy 17-20 Na nem mondom hogy nincsenek kivételek de itt inkább a szexuális vágyak érvényesülnek elsősorban. Persze előfordulhat hogy több lesz belőle de ahogy a mai 18-20 éves lányokat ismerem nem hinném hogy feltétlenül 35 vagy afeletti korú pasira utaznának. Ebben is akadhatnak kivételek vagy vmi érdek szolgálja. Azonkívül ha mondjuk össze is jönnek kevésbé maradnak együtt hosszú távon pont amiatt mert egy középkorú férfi már másképp lát és érez ő már nem feltétlen akar elmenni bulizni pld másak az igények és elvárások ami előbb utóbb konfliktusokat is szűlhet. Általában ebben a fiatal lány beleun ha csak nem érdek vezérli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!