Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, titeket ez nem zavar?
Van a környezetemben egy nagyon szép lány, mindenki észreveszi, de ezt ő már gondolom megszokta az évek alatt, de mivel elég fiatal még, van egy olyan része a dolognak, ami engem zavarna, még szép lányként is.
Egészen 15-40-50-ig is keresik a társaságát, jelölgetik őt közösségin, ráirkálnak, úgy mondják neki a bókokat, mintha ő maguk is 10-en évesek lennének.
Pl, most nem régen is mesélte, hogy ahol van diákmunkán , egy 40 éves pasi bejelölte, és irkál neki, meg lájkolgatja pl.
Ez nem frusztráló ? Nyilván átlagosakkal is megtörténhet ilyen, de nem ilyen gyakran, titeket zavarna?
De, idegesítő, főleg, mikor ilyen 40+ éves palik hiszik azt, van esélyük, legszívesebben rájuk hívnám a rendőrt lol.
Én pl facebookon ezért nem vagyok aktív, és nincs fent képem sem, ne irkáljon meg jelölgessen senki. Válaszolni se szoktam ezeknek.
Instagrammon is megtalálnak, azoknak se szoktam visszaírni. Én ennyivel elintézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!