Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Titeket zavar ha nem valós névvel jelöl be a férfi fb-n? (Ismerkedés céljából. )
Figyelt kérdés
Példa.:
"Csak Egy Srác"
"Herceg Vagyok"
"Maffia Boss"
"Hazafi Harcos"
"Armani Zara"
"Névtelen Névtelen"
"Szólíts Bossnak"
Meg hasonlóak...
2016. okt. 15. 15:10
1/6 anonim válasza:
Igen. Bár eleve nem igazolok vissza senkit akit nem ismerek. Akkor sem, ha valós névvel jelöl be.
2/6 anonim válasza:
Egyreszt, akit nem ismerek, nem is jelolok vissza (az "ismeros" fogalmaval meglepoen sokan nincsenek tisztaban), masreszt az ilyen prolihuszarol neven meg rohogok is egyet, mikozben elutasitom :"D. Szanalmas.
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy zavar! Én sem jelölök vissza olyan embernek akit nem ismerek még akkor sem ha normális, saját névvel jelöl be nem, hogyha még ilyennel....
4/6 anonim válasza:
Igen. Előfordulhat, hogy ez a kamu facebook-ja, amivel csajozik, de az igazit nem akarja neked megadja. Talán, mert van barátnője vagy felesége.
5/6 anonim válasza:
Nem zavarna, csak nem jelölném vissza.
6/6 anonim válasza:
Nem zavar, csak helyből tiltom.
Egyrészt, mert én sem úgy vagyok fent, hogy "Nekedcsakmucika Osztcsőhhh", hanem a saját nevemmel, saját képpel.
Másrészt nem a helyi kocsma törzsvendége vagyok a putrisoron, hogy ilyen alakkal szóba álljak. Leégne a bőr a képemről, ha az ismerőseim látják, hogy "XY és Armani Herceg mostantól ismerősök". Ne viccelj...
Vannak a fb-on ilyen társkereső csoportok, poénból belépett egy barátnőm, ott találkoztunk ilyen nevekkel, meg úgy általában ilyen színvonallal. Neked tudom ezeket ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!