Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, mik a legfontosabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mik a legfontosabbak amiktől vonzó egy pasi, és ezeket hogy részleteznétek?

Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Határozottság ..mindig legyen önálló véleménye amit nem fél megosztani, jó humor,illemtudó legyen ,álljon ki önmagáért és azokért akik közel állnak hozzá

És persze a külsőségeket azért nem írom mert mindenkinek más a vonzó és még saját magam sem tudom hogy nekem mi a vonzó külsőleg egy férfiban mert az összképet szoktam nézni.

19/L

2017. júl. 8. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Határozott, magabiztos jellem, humoros, kommunikatív stílus.

Nálam innen indul a szimpátia, a külső már csak ráadás. 25N

2017. júl. 8. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Meg tudom erősíteni a fentieket.

Határozottság magabiztosság fontos. Fontos hogy tudjon viselkedni minden helyzetben. Legyen illemtudó de ne legyen pojáca se karótnyelt. Legyen humora és szeretem ha lehet a pasival ökörködni ha néha tud gyerek lenni. Tekintse a nőket egyenlőnek (nem szeretem ha gyengének vagy butának tartanak pusztán azért mert nőnek születtem)

Fontos hogy haladjon előre legyenek tervei vágyai amikért tesz. Nagyon fontos a hűség és a bizalom. Ne kutakodjon utánam ne akarjon tesztelni ne kelljen bizonygatni az igazam. Fontos a kommunikációs készség a stílus és a tág ismeretkör.

Fontos hogy tudja kezelni az indulatait. Ne kezdjen üvöltözni vagy a felmenőket emlegetni a vita hevében se ne csapkolódjon mint egy neveletlen gyerek és főleg ne legyen agresszív velem szemben.

Legyen igényes önmagára (tiszta öltözet fogmosás fürdés stb ne csak ünnep napokon)

Most sokmindent felsoroltam olyanokat is amik már inkább a kapcsolat korai szakaszában derülnek csak ki de úgy gondolom számomra nagyjából ezek tesznek valakit alkalmas párrá.

2017. júl. 8. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!