Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres egy pasi rendszeresen ha tudja hogy nem érdekel?
2x beszeltem vele.fb-n utana valahogy mar nem érdekelt nem volt szimpi, meztelen képet küldött, meg amugyse jön be. Hónapokig irt a semmibe de mostanaba eljön a házunkhoz. Probaltam finoman elutasítani de akkor is jön, én már szorongok az egész dolog miatt.
18L
30F
ha hónapokig írt neked, tehát nem tiltottad le és esetleg válaszoltál is neki, akkor ne csodálkozz.
nem kéne játszani a kis eszedet, és akkor nem történik veled ilyesmi.
tanulópénz megvolt.
#2: Még ha írt is volna neki a kérdező, az sem jogosítja fel arra, hogy a kérdezőt a saját háza körül lesegesse. Ez igen beteg viselkedés.
beszélgetés != dugni akarod veled
Persze, ha zaklat, fel kell jelenteni vagy leállítani valamilyen módon, de a 18-30 reláció az hol pedofil ?
30/f
#6, részletkérdés, nem hiszem, hogy rágalmazási pert indítana egy határozott útbaigazítás után.
De honnan a cím?
Ez a kislány olyan naiv, azért gondolom, hogy nagyon erőteljesen kell leállítania pasit, ő maga úgyis egyszer csak szétteszi neki, mert nem mer nemet mondani, csak finoman.
Ezt érezte meg a gazember - mint egy ragadozó, azért ilyen pofátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!