Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudathatnám a barátommal, hogy néha jól esne egy kis kedveskedés, egy apróság, legyen az egy csoki vagy egy szál virág - anélkül, hogy eröltetett lenne?
Nyilván ezt így nem szeretném neki megmondani. Viszont magától meg nem fog rájönni:/ Van itt még valaki hasonló helyzetben? Titeket milyen gyakran lep meg a párotok ilyen kis apróságokkal?
18L
Az enyém is ilyen "gyökér" én mindig veszek neki ruhát vagy parfüm csoki túrorudi tényleg bemegyek kenyérért a boltba mindigvveszek neki valami édességet. Ez meg e még a szülinaopomra se karácsonyra nem vesz semmit. Az első évben vettem aztán már én se veszek neki semmit csak a csokik meg a "csakugy" ajándékok maradtak meg de ezt is már limitáltam évi 3-4 alkalomra mert ha akarok neki valamit venni olyankor eszembe jut hogy ő soha semmit nem vett nekem és elmegy a kedvem tőle. És néha szóvá is teszi hogy miért van ez már biztos nem szeretem azért ilyenkor én mondom neki hogy mert te mit szoktál nekem venni és ilyenkor elmondja hogy ő nem ilyen neki ez nem jön stb. 5 év alatt Elfogadtam limitáltam én is a dolgot aztán ennyi. De hogy ne csak ellene beszéljek néha mikor épp boltba van és akkor hívom fel akkor megszikta kérdezni hogy kell valami. Vagy ha bemegyünk együtt valami boltba akkor én összeszedem a cuccokat és ő nem enged fizetni a kasszánál(nem lakunk együtt). De nekem is jól esne ha néha meglepne egy csokival vagy turorudi vagy ármivel de már beletörődtem hogy ilyen. Nem baj azért még várom a csodát😅.
Sajnos akinek nem jön szívből vagy nem ilyen annak nem fog ilyen eszébe jutni.
Próbáltam célozgatni hogy "nézd barátnőm kapott egy ilyet a párjától most küldte" de a reakciója annyi hogy "aha hozzá má enni éhes vagyok"😅 azt ennyi.
Képzeld, kedves 3-as, nem mindenki úgy fejezi ki a szeretetét, ahogy te, vagy ahogy a kérdező várná, mert (dobpergés) nem vagyunk egyformák. Tádáám!
Szóval attól, hogy nem a kisujjából szopja ki mindenki a másik igényét, még nem kéne temetni egy egyébként lehet, hogy jól működő kapcsolatot.
Erről érdemes és lehet beszélni. Egyenesen. A hátulról jövés, célozgatás az elnyomottak eszköze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!