Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudathatnám a barátommal, hogy néha jól esne egy kis kedveskedés, egy apróság, legyen az egy csoki vagy egy szál virág - anélkül, hogy eröltetett lenne?
Nyilván ezt így nem szeretném neki megmondani. Viszont magától meg nem fog rájönni:/ Van itt még valaki hasonló helyzetben? Titeket milyen gyakran lep meg a párotok ilyen kis apróságokkal?
18L
Nem tudatni kell.
Tudatos gondolásra, érzelmei gyakorlására nevelni kell.
Nos, én ebben a szeretetnyelvben nem hiszek. Lehet, hogy ez hülyén hangzik, mert az író talán kutatásra alapozza mindezt, de nekem mind az öt fontos. Hiába dicsér, ha nincs minőségi együtt töltött idő. Hiába vesz nekem ajándékokat, ha közben sosem kapok tőle dicséretet.
Nem szoktam számolni, milyen gyakran lep meg a barátom, de egy hónapban azért többször előfordul. Általában csokit szoktam kapni, de a legújabb ajándékom egy hópehely alakú fidget spinner lesz. (Nem kell komment. :"D) Ez azért jó ajándék pl., mert nagyon szeretem a telet, havat.
Nem tudom, te mennyiszer leped meg őt, de lehetne úgy, hogy te veszel neki valamit. Valószínűleg viszonozná.
Másképp meg csak a megbeszélés segít, de a többieknek igazuk van abban, hogy az ajándék akkor jó, ha szívből adják.
21/L
#15:
látszik nem olvastad a könyvet :)
nem mondta SOHA az író, hogy csak 1 szeretetnyelved van, de van egy sorrend mindenkinél, sőt valahol kiemeli, hogy van akinek 2 áll az első helyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!