Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudathatnám a barátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudathatnám a barátommal, hogy néha jól esne egy kis kedveskedés, egy apróság, legyen az egy csoki vagy egy szál virág - anélkül, hogy eröltetett lenne?

Figyelt kérdés

Nyilván ezt így nem szeretném neki megmondani. Viszont magától meg nem fog rájönni:/ Van itt még valaki hasonló helyzetben? Titeket milyen gyakran lep meg a párotok ilyen kis apróságokkal?

18L

2017. júl. 8. 11:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%
Ilyen férfival nem érdemes járni.
2017. júl. 8. 12:18
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudatni kell.

Tudatos gondolásra, érzelmei gyakorlására nevelni kell.

2017. júl. 8. 12:19
 13/24 anonim ***** válasza:
51%
5-ös válaszoló vagyok. Az a megoldás szívem, hogy ha érzékelteted vele és továbbra is muszáj ezt tenned, mert magától nem jön rá, akkor továbblépsz, mert neked ez igen fontos tényező!
2017. júl. 8. 12:25
 14/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti válaszoló: Szóval te azt mondod, hogy azért, mert nem kapok tőle apró meglepetéseket, szakítanom kellene vele?
2017. júl. 8. 12:25
 15/24 anonim ***** válasza:
59%

Nos, én ebben a szeretetnyelvben nem hiszek. Lehet, hogy ez hülyén hangzik, mert az író talán kutatásra alapozza mindezt, de nekem mind az öt fontos. Hiába dicsér, ha nincs minőségi együtt töltött idő. Hiába vesz nekem ajándékokat, ha közben sosem kapok tőle dicséretet.

Nem szoktam számolni, milyen gyakran lep meg a barátom, de egy hónapban azért többször előfordul. Általában csokit szoktam kapni, de a legújabb ajándékom egy hópehely alakú fidget spinner lesz. (Nem kell komment. :"D) Ez azért jó ajándék pl., mert nagyon szeretem a telet, havat.

Nem tudom, te mennyiszer leped meg őt, de lehetne úgy, hogy te veszel neki valamit. Valószínűleg viszonozná.

Másképp meg csak a megbeszélés segít, de a többieknek igazuk van abban, hogy az ajándék akkor jó, ha szívből adják.

21/L

2017. júl. 8. 12:38
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
"utolsó" válaszoló vagyok: véleményem szerint akkor kell szakítanod, ha neked ez annyira fontos, hogy nem tudsz továbblépni a dolgon. Hogyha apróság, tehát kicsit zavar, és magától úgysem fog meglepni mert neki ez nem fontos, akkor meg fogadd el így ahogy van!
2017. júl. 8. 13:08
 17/24 anonim ***** válasza:
70%

#15:

látszik nem olvastad a könyvet :)

nem mondta SOHA az író, hogy csak 1 szeretetnyelved van, de van egy sorrend mindenkinél, sőt valahol kiemeli, hogy van akinek 2 áll az első helyen :)

2017. júl. 8. 13:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát, gondold át ezt a kapcsolatot, hogy mi fontos neked, és mi fontos neki. Beszéljétek meg.
2017. júl. 8. 13:15
 19/24 A kérdező kommentje:
Annyira nem zavar, hogy feltétel legyen, hogy vele maradjak. Csupán jól esne, ha néha meglepne
2017. júl. 8. 13:27
 20/24 anonim ***** válasza:
Amikor azt irtam h az egyik meg a masik szeretetnyelve az a leegyszerusitese volt annak, h minden embernel van egy rangsor, nem kizarolagossagra gondoltam. Egy hozzaszolasban az ember tomorit, oda is irtam h nezzen utana. A konyvet se kell elolvasni, eleg nehany reszletesebb blog meg egy kis bolcsesseg annak belatasahoz, h az emberek nem egyformak, es attol h mas nem biztos h rossz. Ettol fuggetlenul lehet h a srac egy bunko es jo gyakoris szokas szerint johet a "lapat" meg a "kuka", de elso korben szerintem inkabb a megoldast kene keresni erre az eletbevago problemara, h a kerdezo nem kapott csokit.
2017. júl. 8. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!