Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna, vagy megmaradna a bizalom?
Ha nem nyalják-falják egymást akkor nem. Ha meg nyalják-falják egymást, akkor is csak beszélgetés lenne arról, hogy ez mi volt.
30/f
Ez nem bizalom kerdese nalam,hanem ezt tiszteletlensegnek nevezem. Az en baratom ilyen fotokat nem csinal.
Azert tudjuk mar,hol a hatar ,ha parkapcsolatban vagyunk.
N
Van egy laza baráti társaságom, és két klubnak is a tagja vagyok, akikkel gyakran eljárok különböző programokra, adott esetben a párom nélkül. Képeket is szoktak feltölteni ide-oda.
Ha párom egyszer is szóvá tenné, hogy idegen személyekkel vagyok egy társaságban, egy étteremben, egy bármilyen rendezvényen, és ebből azt a következtetést vonná le, hogy ott történt valami (konkrétan félrekeféltem), akkor én elgondolkoznék azon, hogy ezt a kapcsolatot érdemes-e ebben a formában tovább építeni.
Nem, természetesen nem zavarna. Ha bízom a páromban (és ő is bennem) akkor szerintem nem gond,ha pár képen az ellenkező nemmel (is) szerepel.
19/L
Ha szokott engem is hívni a programokra, akkor nem zavarna, hogy amikor nem megyek, akkor éppen vannak ott nők is. Bízok benne annyira,hogy ne ugrojon rá minden nőre akit meglát maga körül,amikor nem vagyok ott.
Igen, történtek már csúnya esetek, a baráti társaságomban is volt olyan,aki megcsalta a barátnőjét amíg ő nem volt ott.Sajnos vannak ilyenek, de én úgy gondolom,hogy a párom nem ilyen.
Egyébként aki megcsalja a párját egy buliban, az csak nem lesz annyira hülye,hogy nyomat vele egy szelfit két csók között és tolja fel facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!