Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan férfi, aki élete végéig képes hűséges maradni egy nőhöz? Megbocsájtható a megcsalás egyáltalán?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom a férfiaknak szükségük van néha ezekre a kicsapongásokra, de ettől függetlenül még szeretheti a párját. Ti mit gondoltok erről?
2017. júl. 5. 19:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
37%
lepontoznak és osztják itt az észt olyan emberek akiknek soha egyetlen párkapcsolatuk nem volt vagy van egy fél éves kapcsolatuk ahol még tart a rózsaszín köd. minden idősebb ember akit ismerek elvált vagy csalta már a párját vagy épp ez okozta a szakítást hosszú évek után. az itt elhangzott baromságok csak arra jók hogy egy idilli, fals képet alkossanak valamiről amihez a válaszokóknak közük nincs. 20 év házasság után mondjátok az okosságaitokat ne 17 év plátói vágyódás után amikor szó nincs hűségről mert együtt sem vagytok és soha nem is voltatok idióták.
2017. júl. 5. 22:52
 22/32 A kérdező kommentje:
#21 Na látod, én pont ugyanígy látom.. :) De persze nem lehet saját véleményed, mert akkor már egyből egy feminista kis fsz vagy es ki is kene írtani. :DD
2017. júl. 6. 05:43
 23/32 anonim ***** válasza:
84%

Én meg ismerek 20 év házasság után olyat, aki nem csalta meg a feleségét/férjét. És kapaszkodj meg, annak a szülei ( most 75 körüli), ők sem csalták egymást, pedig egy egész ÉLETET ÉLTEK LE EGYÜTT. Míg a papa meg nem halt náluk a családban)

Náluk ez a minta volt. A kérdés is f@.szság.

Nyilvánvaló, hogy sokan csalják a másikat.

DE! Ostobaság lenne azt állítani, hogy senki sem hűséges, meg nincsenek hűséges emberek. Vannak ilyenek is. Nem tudom, miért ne lenne? Mert a hűség az elsősorban magad felé is egy döntés, nem csak az aktuális párodon múlik.

Én hosszú kapcsolatban vagyok, csinosnak mondott nő vagyok, csapták is a szelet többen az x év alatt, volt is akár vonzalom is néha, mégsem csaltam meg az évek alatt a páromat.

Ez egy döntés, ugyanúgy magad felé, mint a párod felé.

Nekem speciel jobb, hogy tiszta a lelkiismeretem.

Nem mindenki ösztönből dönt, én ésszel döntök.

Nőben is sokan k.úrnak félre, férfiaknál meg a tesztoszteronszint miatt még jellemzőbb az ösztönökből eredő döntés (=megcsalás melletti döntés), ezt már kimutatták. Ettől függetlenül az is hülye, aki azt kijelenti, hogy nincs hűséges ember.

Igazából nem érdekel ki milyen világképet alkot, csak ne csodálkozzon, ha sajt magának teremti meg a kis életét olyannak, mint amilyen. Magnak köszönheti, és még csak sajnálni sem tudom.

2017. júl. 6. 08:25
 24/32 anonim ***** válasza:

#21 a 17 év plátói vágyódás ugyanúgy a hűség jele, mint a 20 év házasság. Ha az illető számára csak egyvalaki létezik, és mindenki máson keresztülnéz, az by definition, hűség, elhivatottság. Képzeld, aranyapám, még arra is használják a "hűség" kifejezést, amikor valaki 10 évig zsinórban csak egyféle márkát vásárol. Akármennyire is nem tetszik neked, a hűség nem csak egyvalamit jelent.

De ha már konkrétumot akarsz, bőven ismerek olyat, aki 30 év házasság után se csalta meg a párját. A tulajdon szüleim. Ja és én is adtam neked mínuszt.

2017. júl. 6. 18:52
 25/32 anonim ***** válasza:
83%
17 év plátói vágyódás egy idealizált vagy ha úgy tetszik kitalált személy iránt súlyos mentális betegség nem hűség.
2017. júl. 6. 18:55
 26/32 anonim ***** válasza:

#25, ki beszélt itt idealizált, kitalált személyről? Nagyon jól ismerem az illetőt, ennyi idő azért bőven elég volt hozzá. Ha nem így lenne, vélhetően már rég találtam volna mást helyette.

Gondolom valami olyasmi elképzelésed lehetett, hogy a tinilányka Justin Bieberről álmodozik a szobájában...nos, nem...

Ha pedig szerinted a hosszútávú ragaszkodás és lojalitás súlyos mentális betegség, akkor nó komment. Fantasztikus világot élünk, de komolyan. Visszataszító hányinger lett a párkapcsolatokból.

2017. júl. 6. 19:10
 27/32 anonim ***** válasza:
89%

Ja, nem létezik hűséges ember. Jó tudni, hogy én sem létezem.

Köszönöm, hogy rájöttem pasztmeg,hogy van mátrixban élek már jó pár éve. Akkor valószínűleg már a páromat is megcsaltam, csak nem tudok róla, ugye?

Idióta, megkeseredett sza.r emberek, akik ideológiák mögé bújva akarják a sza.ros szennyüket megmagyarázni, pedig csak bullshit az egész. A hűség döntés kérdése, és önmagad felé ugyanúgy reflektál a jellemedről, tök mind1, hogy a másik tud-e az alattomos jellemedről vagy sem.

Ahogy a boltban el tudod dönteni hány db kiflit vegyél, úgy azt is, hogy félrekúrj-e vagy kikerülöd az ilyen helyzetet. A cselekvés rajtad múlik.

Imádom amikor valakinek nincs söntkontrollja és minden emberre rávetíti, hogy akkor más sem jobb. Ez megnyugtatná a kicsi lelketeket, ugye?

2017. júl. 7. 08:18
 28/32 anonim ***** válasza:
77%

#27 hagyd, lassan ott tart a mosléktársadalom, hogy gulágosítani fogják az erényeseket és a hűségeseket.

Kimész a Soundra, akkor is mit látsz: tombol a buli, a rendezvény körül pedig csoportokban dugnak egymással a vadidegen emberek, mint a nyulak. Csak úgy ott á lá natúr a Balaton-parton végig.

Hogy honnét tudom? Mert ott voltam, és van szemem...

2017. júl. 9. 21:47
 29/32 anonim ***** válasza:
szerintem megbocsathato a megcsalas, csak fizikai szuksegletet elegitenek ki, de erzelmileg a szemelyhez kotodnek....
2017. júl. 24. 23:50
 30/32 anonim ***** válasza:
Megbocsajthato, de sok idonek kell eltelnie es sokat kell rajta dolgoznia, hogy ne fajjon. Sajnos sajat tapasztalatbol mondom...:/
2017. júl. 25. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!