Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan férfi, aki élete végéig képes hűséges maradni egy nőhöz? Megbocsájtható a megcsalás egyáltalán?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom a férfiaknak szükségük van néha ezekre a kicsapongásokra, de ettől függetlenül még szeretheti a párját. Ti mit gondoltok erről?
2017. júl. 5. 19:31
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Ez csak egy rohadt kérdés volt! Egyáltalán nem vagyok feminista, de örülök, hogy te jobban tudod és általánosítasz. Amúgy meg téged kéne kiírtani! :D idióta
2017. júl. 5. 20:25
 12/32 anonim ***** válasza:
77%

Létezik, de ritka. Sokan gondolják úgy, hogy a FÉRFIAKNAK néha szükségük van kicsapongásokra, ezt már sokszor hallottam. A férfiaknak ez jár, ez TERMÉSZETES igény, ez tök normális. Na bezzeg, ha egy nő lép félre, az rögtön ócska ku**a, ki kell tenni a szűrét.

Én azt mondom, aki másokkal akar kefélni, tegye, de akkor ezt tehesse meg a partnere is bármikor, bárkivel, és ne nevezzék párkapcsolatnak, pláne nem házasságnak, mert onnantól kezdve már nem az. Ennyi. Lehet állatként viselkedni, de akkor hanyagoljuk az emberi szokásokat.

2017. júl. 5. 20:31
 13/32 anonim ***** válasza:
81%
Bár, ha jól átgondolom, még a legszaporább állatfajok képviselői sem váltogatnak annyiszor partnert, mint egy átlag ember.
2017. júl. 5. 20:33
 14/32 A kérdező kommentje:
#12/13 Jobban én sem fogalmazhattam volna meg! :)
2017. júl. 5. 20:39
 15/32 anonim ***** válasza:
Létezik, de nagyrészt azon múlik, hogy milyennek születsz. Van, akinek a vérében van a megcsalás, mások pedig nem motiváltak ebben egyáltalán. De amúgy egy alapból kacér vérű ember is tud hűséges lenni, elsősorban ha családalapításra kerül a sor, az nagyon sokat változtat rajta.
2017. júl. 5. 20:48
 16/32 anonim ***** válasza:
18%
nincs olyan, hogy valaki élete végéig hűséges a párjához hacsak nem vallási fanatikus vagy olyan helyzetben van hogy egyáltalán nem adódik neki lehetőség soha. előbb vagy utóbb fel fog tűnni valaki akinek nem tud ellenállni nők és férfiak egyaránt. annyi a különbség hogy a férfiak szeretnek flörtölni mert jól esik nekik hogy más nőknek is tetszenek míg a nők azt szeretik ha van hodólójuk mert gyakorlatilag ugyanaz, jót tesz az önbizalomnak. előbb vagy utóbb viszont lesz egy olyan nő vagy jön egy olyan hódoló akinél 5 perc után jön a hihetetlen vonzalom és kémia.
2017. júl. 5. 21:04
 17/32 anonim ***** válasza:

hát 16-os ez nagyon röhejes volt: addig nyilván könnyű hűségesnek lenni, míg nincs kísértés vagy lehetőség.

A hűség csak innentől kezdődik. Istenem ezek az emberek itt...:D

2017. júl. 5. 22:24
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel ilyen vagyok, Kérdező. Az adott lányhoz már 17 éve kötődöm, hiába nem volt semmi közöttünk, akkor sem kell más rajta kívül.

Manapság sajnos a hűség irtandó, megvetendő negatív tulajdonság lett. Ha nem kefélsz ész nélkül fűvelfával, le vagy nézve. Fantasztikus világot élünk, nemsoká már az életvitelszerű megcsalás is etalon lesz...

Kimentem okádni.

2017. júl. 5. 22:32
 19/32 A kérdező kommentje:
#18 Sajnos ez tényleg így van, és ezt én is nagyon szomorúnak tartom.
2017. júl. 5. 22:36
 20/32 anonim ***** válasza:
65%
#1 és #16 idióta. Nyílván magukból indulnak ki, mert olyan nők. Igenis léteznek hűséges emberek. A kérdés egyébként botrányos. Mi az, hogy hűséges férfiak léteznek -e ? A nők között is rengeteg a qrva.
2017. júl. 5. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!