Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt emberek, egy korosztály. Ki hogyan látja? Csinál ilyet férfi?
Első randi, már régebben ismerik egymást a felek. Randiznak először, együtt vannak 4-5 órát, majd a lány kitalálja hogy akkor grillezzenek az lakásásán később. Megbeszélik, tök jó elvannak, majd a lány megcsókolja. A lány mondja hogy szeretne szexelni. Szerintem ez eddig is egyértelmű volt. Majd végül kis petting lesz. A férfi azt mondja, hogy romantikusabban szeretné.
A lényeg hogy van férfi aki ezt így gondolja: többet szeretne a lánytól, nem csak meg ..dugni. Nagyon kívánta, de előbb szeretné megismerni, összejönni és majd végül együtt lenni. Ez létezik? Mert nekem ez full buz...is. pedig tudom, hogy kívánt és akarta.
A kémia szinte mindig csak egy lerázós bullshitet jelent, mert ahhoz bizony MINIMUM csók kell... Ha nincs, akkor nincs kémia, csak bullshit van, mert a molekulák nem repkednek métereket...
Érzelem van, már gyak 5 perc is elég hozzá, sőt még annyi sem. Nemhogy több óra, és a kérdésben le is volt írva, hogy volt ott érzelem.
Nem magasan hordja az orrát, csak nem érti a középkori dogmákat, hiedelmeket, mert nincs bennük semmi logika. És tényleg nincs. Én megértem, mert a nagyik, nagypapik által összehordott szabályokat, meg a társadalmi beidegződéseket én se tudom elviselni, mert csak gondot okoznak, és már volt amikor emiatt nem alakult ki kapcsolat egy olyan nővel akivel alakulhatott volna (jégkirálynő játszás, stb).
#21: Én ezt is értem, de a b!zizás igenis sértő és emiatt mondtam, hogy magasan hordja az orrát. Ostobaság és a kérdező sem tűnik túl értelmesnek ettől a ponttól kezdve. Egyrészt. Másrészt meg, mint mondtam, nekem és még egy pár férfitársamnak érzelem, szerelem kell a szexhez és nem fog az első találkán menni a szex. Vagy menne ugyan, de a korábbi rossz tapasztalatok eltántorítják. Vagy így nevelték. De bármelyik legyen is igaz, a kérdezőnek semmi joga ezért leb!zizni, csak mert oh jaj, az életben egyszer Ő is elutasítást kapott! Mint ha egy nőt nem lehetne elutasítani! Hát a fenéket! Milyen érdekes, ha egy férfi elutasít egy nőt, akkor egyből b&zi, ratyi, homár stb, de ha egy nő utasít el egy férfit, akkor is a férfival van a baj, mert ilyen meg olyan. Érted a problémát?
Ettől a ponttól kezdve pedig ilyen nő nekem biztos, hogy nem kéne, a fentebb említett okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!