Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt emberek, egy korosztály. Ki hogyan látja? Csinál ilyet férfi?
Első randi, már régebben ismerik egymást a felek. Randiznak először, együtt vannak 4-5 órát, majd a lány kitalálja hogy akkor grillezzenek az lakásásán később. Megbeszélik, tök jó elvannak, majd a lány megcsókolja. A lány mondja hogy szeretne szexelni. Szerintem ez eddig is egyértelmű volt. Majd végül kis petting lesz. A férfi azt mondja, hogy romantikusabban szeretné.
A lényeg hogy van férfi aki ezt így gondolja: többet szeretne a lánytól, nem csak meg ..dugni. Nagyon kívánta, de előbb szeretné megismerni, összejönni és majd végül együtt lenni. Ez létezik? Mert nekem ez full buz...is. pedig tudom, hogy kívánt és akarta.
Bár én elég vérmes vagyok, teljesen meg tudom érteni. Ha komoly szándékkal közeledne feléd, könnyen azt hiheti, hogy egy éjszakást akarsz és inkább meghátrál. Buz*s a nénikéd térde kalácsa! Képzeld el, vannak normális férfiak is, akik nem szeretnek érzelem nélkül szexelni, vagy épp gyűlölik az egy éjszakás kalandokat (na én pl ilyen vagyok).
Nehogy már Te legyél megsértve! Ha fordítva lenne, most Ő lenne a hülye tahó, aki csak meg akar fektetni...
A helyedben értékelném, hogy többre tartott volna... bár ha tudom, hogy leb#zizol emiatt, tuti nem keresnélek többet, mert rólad is épp eleget elárul az egész.
26/F
Érdekes exemmel is szexeltem az első randin, majd együtt voltunk 1,5 évig, a menyasszonya voltam. Én bontottam fel az eljegyzést.
Ha megvan a kémia..ami megvolt akkor miért húzzuk az időt? Felnőtt független emberek vagyunk, jól érezzük magunkat egymással csak azért ne szexeljünk mert jajj első randin nem illik?
Ekörül forog az egész. Ami nem a szex körül forog, azt barátságnak hívják... a párkapcsolat az barátság+szex...
Igen, van aki ilyen. De van akinek önálló gondolatai vannak, és nem ragaszkodik ahhoz hogy a dogmák szerint mikor ki jó mire
Nem, mint írtam ez egy önálló gondolatok, és akarat nélküli, dogmák és hiedelmek szerint élő lelkületű (gyak középkori) férfi viselkedése.
"Mennyire érezte Magát így férfinak?" nyilván nem nagyon, ahogy eddig se, lehet ezért kellenek ilyen gagyi színjátékok hogy azt higgye hogy ő az irányító egyedül, hogy annak érezze magát.
#19:
Itt pusztán arról lehet szó - bár látom, hogy, képtelen vagy megérteni - hogy az illetőnek nem elég a kémia, érzelem is kell hozzá. Én megértem. Volt alkalmi kapcsolatom és nagyon szar élmény volt, össze sem hasonlítható egy kapcsolattal. Szerintem érzelmi csökevény, aki tud így össze-vissza szexelni. Nincs itt semmiféle dogma. De abban igazuk van az előzőkkel, hogy ha bárkivel lakásra megy így, akkor a fenének se kéne. Nekem biztos nem. A kis sértett önérzetecskéje meg jól mutatja, mennyire magasan hordja az orrát. Ezen a ponton pedig nem keresném többet, adieu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!