Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen keresztnevű férfival nem állnátok (újra) össze?
Figyelt kérdés
Úgy értem mondjuk valami rossz tapasztalat v. előző párkapcsolat), vagy irritáló jellemű rokon/ismerős miatt, mondjuk rossz érzést keltene bennetek a név, és kapcsolatot se kezdenétek benne.
Én egyszerűen nem tudom komolyan venni, hogy megismertek egy jófej, helyes palit, és a neve miatt bocs, de mégsem jön be. Különben is fura volt ezeket a neveket ismerni, nekem van jófej Balázs, Dani, Zoli, Marci, Tibi ismerősöm, és zavar, mintha rájuk mondanátok rosszat. :D Pedig nő vagyok. Marhaság a név alapján ítélkezni. Különben is, ha vonzó a pasi, akkor a névvel együtt is kelleni fog...
2017. júl. 5. 03:59
23/30 anonim válasza:
Én egyszerűen nem tudom komolyan venni, hogy megismertek egy jófej, helyes palit, és a neve miatt bocs, de mégsem jön be. Különben is fura volt ezeket a neveket ismerni, nekem van jófej Balázs, Dani, Zoli, Tibi ismerősöm, és zavar, mintha rájuk mondanátok rosszat. :D Pedig nő vagyok. Marhaság a név alapján ítélkezni. Különben is, ha vonzó a pasi, akkor a névvel együtt is kelleni fog...
24/30 anonim válasza:
Én egyszerűen nem tudom komolyan venni, hogy megismertek egy jófej, helyes palit, és a neve miatt bocs, de mégsem jön be. Különben is fura volt ezeket a neveket ismerni, nekem van jófej Balázs, Dani, Zoli, Marci, Tibi ismerősöm, és zavar, mintha rájuk mondanátok rosszat. :D Pedig nő vagyok. Marhaság a név alapján ítélkezni. Különben is, ha vonzó a pasi, akkor a névvel együtt is kelleni fog...
25/30 anonim válasza:
Te jó ég, ez meg miért 3X ment ki??? :D
2017. júl. 5. 04:00
26/30 anonim válasza:
Biztos azért, mert fontos :D
30/f
2017. júl. 5. 05:09
27/30 anonim válasza:
Olyan nincs hogy valakit a neve miatt küldjek el, még akkor se ha mondjuk Tasnak vagy Hubának hívják (esetleg egy Lakatos Ronaldo az már tényleg sok lenne, de ő se a neve miatt)
Inkább az hogy fura lenne, ha ugyanúgy hívnák mint valamelyik exem, de csak ezért biztos nem hajtanám el.
2017. júl. 5. 06:53
28/30 anonim válasza:
Péter.
Akárhányat ismertem belőlük mind hazug gci volt.
Mint ember/haver, mint párkapcsolat terén.
Tényleg igaz, hogy a név kötelez.
2017. júl. 5. 08:10
29/30 anonim válasza:
Én a Tomikkal szívtam meg, meg az Attilákkal nem jött ösdze, de ha egyedülálló lennék, senkit nem hajtanék el, csak mert így hívják.
2017. júl. 5. 09:16
30/30 anonim válasza:
Lászlóval nem, mert apámnak is az a neve, és fura lenne.
Gáborral, mert az öcsémnek az a neve.
Brendon, Rikárdó stb... túl sok jót nem feltételezek a családról és így az emberről magáról sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!