Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen keresztnevű férfival nem állnátok (újra) össze?
Úgy értem mondjuk valami rossz tapasztalat v. előző párkapcsolat), vagy irritáló jellemű rokon/ismerős miatt, mondjuk rossz érzést keltene bennetek a név, és kapcsolatot se kezdenétek benne.
Kíváncsi vagyok kinek mi. :)
Nőket kérdezek! :)
Illetve meleg férfiakat, ha nekik is van mit hozzászólniuk :)
Hat nem az h ujra nem jonnej vele ossze, mert igazabol cska egy Istvan exem volt.
De a Marci, Balazs, Dani, meg ilyen nagyon egyertelnuen anyuka altal adott ffiatlan nevek nekem mindig gazosak voltak :D
8 Es az apanak kene elneveznie a gyereket? Szerintem egyertelmu, hogy az anya adja a nevet, ha mar a vezeteknev az apjae lesz, lol. Meg ugy irod, mintha ezek a nevek ne tetszhetnenek apukaknak XD Szerintem egyaltalan nem ferfiatlan egyik se.
Hogy a kerdesre is valaszoljak, nekem nincs ilyen, hogy rossz emlek miatt ne jarnek valakivel a neve miatt, vannak hulye nevek, de igazabol ha tetszik az illeto, akkor tok mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!