Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel a kapcsolat elején vagy, elmentek valahova "kirándulni", akkor a költséget hogy osszátok el? Mindent a férfi fizet vagy fele-fele? Ha a nőnek gyereke (i) vannak, akkor hogy alakul?
Mi pl. úgy ismerkedtünk össze, hogy én még tanultam, ő meg már dolgozott, amikor összejöttünk. Szar volt az órarendem, a kötelező gyakorlatomon nem fizettek, nem volt túl jó az ösztöndíjam sem (pedig jól tanultam, csak túl sok embert vettek fel az én évemben)... nem tudtam volna a felét fizetni a nagyobb kirándulásoknak (mert most felmenni a Gellérthegyre ingyen is fel tudtunk... szóval én ezt ilyen min. többéjszakás mókákra értem). Persze valamennyit belefizettem, talán olyan 25%-ot, de a többit a párom, mert tudta, hogy nincs több (mert abból a pénzből kellett a piperecuccaimat fedeznem, bérletet, ajándékokat, egyéb szórakozást stb., és nem maradt sok másra).
Most, hogy együtt élünk, és mindenki keresőképes, fele-fele.
A költségek úgy oszlanak szét, ahogyan ti azt megbeszélitek. Ha bárkinek elmeséli, hidd el hogy senki sem fog belekontárkodni. Mert a férfinek van szája, és megmondja, hogy ő akarta úgy. Meg igazából a kommunikáció nagyon összetett.
Ha a párod elmeséli valakinek a sztorit. Már a hanglejtésén, és az arcvonásain látszik, hogy jó volt, minden oké volt. Így már fel sem merül a kérdés, hogy a fizetés hogy ment. Ha mégis, akkor nem lesz fennakadás, mert nem savanyú képpel, felháborodottan fogja mesélni, hogy ő fizetett bele a szállásba. Érted..
A másik meg az, hogy pl. én senkinek sem hagyom, hogy helyettem fizessen. Még a családnak sem, nem hogy egy férfinek. Ellenben most egy olyan férfivel ismerkedem, aki teljesen felháborodik azon, hogy ha én szeretnék fizetni. És egyszerűen nem engedi, a kasszások meg nem tőlem veszik el a pénzt, hanem tőle. Ezzel igazából nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!