Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy igaz szerelem alakul ki egy 30 éves ember és egy 18 éves lány között? Müködhet a kapcsolat?
Ha igen miért?
Ha nem miért nem?
Azt mondják a szerelemben nem a kor számít , és ez szerintem is így van.
És ha a fiú elég fiatalos gondolkodásban is minden akkor miért ne működhetne egy ilyen kapcsolat?
A fiúnak már van gyerek és volt élettársa is.
Igen, mert önmagában nem a kor függvénye.
Rövidtávon nagyobb eséllyel működhet. Hosszú távon jelentősen kisebb rá az esély, töredéke csupán.
A két félen múlik, máson nem.
Véleményem szerint nem nagyon. A 18 éves még gyerek, még középsuliba jár, még semmit se tapasztalt az életből, éretlen még agyilag is (nem kellenek ide az, hogy érett gondolkodású, mert a mai világban olyan ritka, mint a fehér holló, hogy valaki 18 évesen érett legyen agyilag).
Egy 30 éves, már dolgozik, családot akar, komoly kapcsolatot. Ebben a korban 12 év nagyon sok szerintem.
Pár naponta jön egy ilyen kérdés egy naiv kislányról és egy férfiról, aki a fiatal csajtól csak szexet akar. Aztán jönnek a reális válaszok, hogy nem működhet a dolog és őket lepontozzák. Meg jönnek a közhelyeket pufogtató szövegek, hogy a kor nem számít és a szerelem mindent legyőz. Meg néha jön valaki, aki leírja kb. az adott kérdés élethelyzetét és leír egy tökéletes végkimenetelt, ami pont megtörtént vele.
Igazából a kapcsolatotok már csak azért is nem működne, mert fiúnak hívod. Ő már nem fiú. Keress egy fiút.
Én nem jönnék össze 30 éves férfival.
19/L
A valóság egy szelete:
A férjem 30 volt, a lány 18, óriási szerelem.
Azért itthon mindig ágybabújt velem is, a lány sosem tudta meg szerintem.
Lett gyorsan két gyerekük, idővel persze borítottak ők is, most kétszeresen elvált, 3 gyerekes férfiként teng-leng, próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!