Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel a kapcsolat elején vagy, elmentek valahova "kirándulni", akkor a költséget hogy osszátok el? Mindent a férfi fizet vagy fele-fele? Ha a nőnek gyereke (i) vannak, akkor hogy alakul?
Én kifizettem a részünket. :)
Viszont ahogy gondolkodtam most, eszembe jutott, hogy ez nem-e sértő? Gondoltam megérdeklődöm hogy szokták mások. :)
Vacsorát főztem itthon, reggelire szendvicset vett. A szállást feleztük, bár én a 3/4-ét akartam fizetni. Akkor ez rendben lehet?
Mármint nekünk kettőnknek rendben van, de ha mondjuk elmeséli valakinek, akkor nem vághatják rá, hogy "ja, költsd csak rájuk a pénzed, úgyis csak az kell nekik!" ?
Mert emiatt is aggódok kissé, hisz azért egy egyedülálló szülő mégiscsak más anyagi helyzetben van, mint egy egyedülálló felnőtt.
Szóval se pénzéhes, lehúzós látszatát nem akarom kelteni, se megsérteni ezzel, hogy ragaszkodok ahhoz, hogy adjak én is bele.
Mindenki a magáét! A gyerek is :D
30/f
Ha te felajánlottad a 3/4-edét akkor nem hiszem hogy ez kikezdhető.
Az mondjuk igaz, hogy hosszútávon többe lesztek a párodnak, mintha neked se lenne gyereked, de ehhez kívülállóknak semmi köze. Ő meg nyilván tudja mit vállal.
Szerintem gáz ha te fizeted a más gyerekének a nyaralást, föleg hogy az a más a saját jegyét meg tudja venni.
Nahh meg ugye ha luxi nyaralásrs nincs pénz, olcsóbbra kell menni. Ennyi.
Pl ha tengerpartra vitted őket, akkor ingyenélő bagázst fogtál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!