Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Írtatok már verset egy nagy jó lány barátotoknak?
nekem van egy nagy jó barátom, de nem írtam neki még verset.
szerintem ha ilyeneket írt h mindig veled lessz akkor lehet h szomorú vagy ő vagy te, vagy csak nagyon unatkozik és kedvel tégedet-e kicsimuki
én már kaptam, jó volt. mármint a vers, de csak művigyort keltett bennem, mert rühellem a verseket, néhányat kivéve. az övé nem volt abban a néhányban...
uh előbb tudakold meg, szereti-e vagy sem. mert ha nem, akkor kár a tintáért meg a lapért.
14.30: hát mostmár úgyis mindegy, csak kíváncsi voltam, ki mit szól ehhez
14.31: én nem akarok verset írni senkinek. :D
"Kedves második, milyen jellegű versek ezek? Mikről ír? "
Rólam. :) Külön megverselte a mosolyom, a szemeim, a hajam, a kezem. Egyszer mérges voltam, és azt mondtam, arról nem tudsz írni, ami idegesítő bennem. Akkor írt az epémről. :D Epekedv lett a címe.
De írt sokat a barátságunkról is.
Hát nekem ez már kicsit szerelmes-vers jellegű, ha a hajadról, meg ilyen dolgokról ír, de mindegy. :D
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!