Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna az, ha a barátotoknak sok lány barátja lenne?
A barátom nagyon közvetlen típus és sokszor átölel más lányokat meg elég félreérhető dolgokról tudnak beszélni a jelenlétemben!egyszerűen megőrülök!
Ötlet?Volt valakivel hasonló?
engem nagyon idegesítene..
voltam hasonló helyzetbe és odáig fajult a dolog ( persze amit nem akartam)hogy megmontam hogy válasszon... vagy én vagy a lány"barátai"...
Uccsó: Mit válaszolt?
Am. nekem is sok lány barátom van, de a barátnőmnek is a haverjai, szóval ez nálunk rendben van.
én barátomnak is van sok lány barátja de nem ölelgeti öket.azon kiakdnék én is. ha én nem ölelk mást akkor ö se!
sajnálom h ilyen helyzetben vagy!:(
23:39 vagyok
mennyi ideje vagytok együtt?
mert ha régóta és tényleg szeretitek egymást akkor lenne benne annyi hogy észreveszi hogy téged ez zavar és fontosabb lenne a te véleményed neki.. mint a többi lányé..
az nem baj ha vannak lány barátai de azért azt megkéne beszélnetek hogy ne ölelgesse mert neki se esne jol ha odamennél egy fiú " haverpdhpz" és ölelgetnéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!