Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik, hogy valakit az isten, meg a sors egyedülinek teremtett? Nem teremtettek neki legalább egy embert, aki mellett boldogan élhet? Akinek örökre egyedül kell lennie?
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat várok. Nem kell vallásos, meg idióta válasz.2017. júl. 4. 09:20
11/14 anonim válasza:
Szerintem létezik. Nagyon sokan vannak akik pont hogy egyedül boldogok. Persze a társfüggő, kapcsolatfüggő közfelfogás az ilyeneket rendszeresen démonizálja, és mindenféle hangzatos sosemvolt betegségnevekkel illeti.
12/14 anonim válasza:
Nem, nem létezik mivel sors sem létezik. Mellesleg az emberek nem teremtődnek manapság, hanem születnek. :D
13/14 anonim válasza:
Szerintem létezik. Sokan mondják, hogy mindenkinek megvan a párja valahol... De aki pl. 35. éve egyedül van, annak hol van?
Azonban fel kell tennie magában a kérdést: mit tett érte, hogy ott tart, ahol? Kezdeményezett-e? Stb.
Nagyon nehéz kérdés ez, akinek van valami látható betegsége és egyedül van. A legtöbbjük szeretne párt magának mégsem jön össze. Őket is egyedülinek teremtette a sors (akiknek talán valóban szükségük lenne egy társra)? Szóval nehéz kérdés.
14/14 anonim válasza:
Szerintem én ilyen vagyok.. de csöppet sem búslakodom, sőt mióta megtaláltam életem értelmét és az álmaimat követem, boldogabb vagyok mint valaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!