Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban vagy egyedül könnyebb normálisabb gazdasági életet létrehozni?
Osztom első véleményét.
Ha jó a kapcsolat és megvannak a közös célok, akkor együtt könnyebb.
De ha rossz a kapcsolat, tehát egyik érzelmileg vagy anyagilag felzabál akkor egyedül is többre mész, a párod inkább lehúz a mélybe. És akkor is hátrány, ha nincsenek meg a közös célok, hiába minden más harmónia.
Attól függ, mennyit keres az ember és milyen a pénzhez való hozzáállása.
Nyilván vannak olyan dolgok, amiket sokkal könnyebb ketten összehozni (feltételezve, hogy nem Vajna Timike jellegű sztoriról van szó, hanem mint a legtöbb pár Mo.-n, mindkettő dolgozik):
- rezsi, bérleti díj ilyeneket akkor is ki kell fizetni, ha vki egyedül lakik... ketten meg feleződik, vagy legalábbis arányosan tagolódik
- kaja sem sokkal több két főre, gyakran nagyobb kiszerelést akcióban veszel meg kajából, tisztítószerből
Én azóta vittem valamire, mióta egyedül vagyok.
F.
Én a környezetemben azt tapasztalom, hogy azok viszik valamire, akik párkapcsolatban élnek. Az a vicces, hogy akkor is, hogy ha az egyik fél még csak nem is keres olyan kiemelkedően jól, akár közmunkán van.
21/L
Mezőgazdász vagyok! Vidéken az emberek egy része próbál gazdálkodni. Nem mindeggy, hogy a párja támogatja és mennek elöre anyagilag esetleg besegít neki! Ellenzi és keresztbe tesz neki. Pl a férfi is nö is dolgozik valahol, hazajönnek a férfi csinálná a hasznot de a nö csak mükörmeit félti, meg büdös neki a munka akkor nem fognak úgy előrehaladni....
Másik dolog, van egy háznak állandó költsége: általányok, net havidíj, biztosítás,akkor egy autónak is biztosítás, szervízköltség....ami 1 emberre is annyi mint kettöre tehát ebböl a szempontból is. Gazdaságos egy párkapcsolat. Aztán ha ügyes emberek kiegészítik egymást nem kell szerelöt, varrónöt hívni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!