Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit tennétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A húszas éveim végéhez közeledő, 1 éve szingli fiatal nő vagyok aki szeretne már egy állandó, fix társat. Olyat aki komoly, megbízható és nem link, hanem szakmailag is normálisan áll a dolgokhoz.

Most találtam egy ilyennel, azonban folyton megbánt azzal hogy a kapcsolatunk még kevés.

Más városban tervezi a jövőjét, ezért az eddig eltöltött idő furcsa számomra, mert bármi élmény ami történik vele, nem hagyja hogy részese legyek. Pl nem hív meg a diplomaosztójára mert még csak párszor találkoztunk, nem tervez közös nyaralást mert még csak párszor találkoztunk.

Azt hittem hasznosabban fogjuk eltölteni a rendelkezésre álló közös időt és hogy alakulhat addig valami komolyabb, de nem.

Ti mit tennétek ezzel?

Ha nem is komoly kapcsolat de legalább van kihez bújni ami a hosszú egyedüllét után jól esik.

Mit tennétek?

2017. júl. 4. 06:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezekszerint mégsem ő az, aki a megfelelő ember.

Mégsem annyira komoly és megbízható, mert ha az lenne, akkor többet találkoznátok és nem lehetne kifogás, hogy keveset találkoztatok eddig. (logikus)..

Ő tipikusan olyan, mikor a munkáltató azt mondja: legyen 20 év szakmai tapasztalatod, de ne legyél több 25-nél.

2017. júl. 4. 06:29
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
Mi az hogy, " szakmailag is normálisan áll a dolgokhoz"? Mi ez te, valami hosszú távú befektetés? Elég érdekesen kezelsz dolgokat, nem csodálom, hogy szingli vagy. 34/f
2017. júl. 4. 07:22
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

"Más városban tervezi a jövőjét". Van még kérdésed? Nem maradtok együtt sokáig, csak szórakozik veled, amíg a közelben van.

A viselkedése is tipikusan halogató. Nem tölt veled több időt, viszont erre hivatkozva, hogy nem töltöttetek együtt több időt. Logikus, nem? Ő az a pasi, aki csak áltat, hogy komolyat akar, mert ezt akarod hallani. De gyakorlatban mindent elkövet, hogy ne lépjetek tovább ezen az "összejárunk dugni, de semmi komoly" állapoton.

Kicsit figyelj oda jobban, hogy mit kommunikál feléd a viselkedésével!

2017. júl. 4. 07:47
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Én nem akarnék ilyenhez bújni. Ha nem tudja viszonozni szeretet.., mi értelme van ily téren megnyilvánítani és érezni?

Én megmondanám frankót, meglátásaim, stb. Ha nem lenne változás érzelmeiben, megköszönném eddigi élményeket s sok sikert kívánnék neki mindenhez, s elköszönnék tőle.

2017. júl. 4. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

Én hagynám.

Minden kapcsolat alapja a kölcsönösség.

Ha te pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, ő meg lesz*r, akkor azt hosszú távon a te lelkivilágod sínyli meg.

21/L

2017. júl. 4. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!