Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
14 évesen beleszerettem akkori osztálytársamba.Sosem mertem neki elmondani az érzéseimet,de haveri viszonyban voltunk egymással.Most,öt évvel később még mindig ugyanúgy szeretem .Hogyan kerülhetnék vele közeli kapcsolatba,és hogyan hódítanátok meg? Most lesz nekik évzáró,és úgy gondoltam elmegyek ,és megpróbálok vele beszélgetni.Tudnátok valamit tanácsolni?Öt éve semmilyen kapcsolat nem volt köztünk,mert nem mertem felvenni vele a kapcsolatot..2017. jún. 14. 23:51
2/3 anonim válasza:
Facebook, snapchat... 19 éves vagy. Itt az ideje megtudnod, hogy ha nem mondasz el valakinek valamit, akkor az az egyén nem fogja tudni, hogy te mit gondolsz/szeretnél/miért vagy mérges, stb. Beszélj vele lazán, ha sikerül, akkor nyögd ki hogy fűzzétek szorosabbra a dolgokat, ha nem sikerül (öt év nagy idő kommunikáció nélkül, lehet azóta egy vadbarom lett belőle) akkor hagyd az egészet és vedd észre hogy egy álomképről fantáziáltál 5 éven keresztül, amit normális dolgokkal is eltölthettél volna. Kívánom az előbbit. Hajrá
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ,#1-es:fiú az illető
2017. jún. 15. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!