Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Kocka srác akar velem ismerkedni úgy, hogy inkább játszik mikor tudnánk beszélni vagy találkozni. Mégis így, hogy akarhat kapcsolatot? Teljesen függő, pedig én szívesen megismerném őt jobban, de így nagyon nehéz.
F/20 L/19
Logolj be te is... Csak figyelj, hogy ne lődd le/nyírd ki sokszor, és ne lopd el a "lootját", mert emiatt örihari lesz ám...
Aki inkább játszik, az még nem érett egy kapcsolatra.
én gamer csaj vagyok
mi rengeteget játszottunk együtt, és így beszéltünk is alatta, meg kb együtt is voltunk :D
jó nyílván volt magán életünk, ahol baromi jól elvoltunk, de ez is egy része
Szintén kocka csajként:
Ha te nem vagy gamer, akkor kár is erőltetni. Már most gond, hogy inkább játszik helyetted (tegyük hozzá, jogosan!), ezzel egy kapcsolatot egy pillanat alatt ki lehet nyírni.
Az ismerkedés nálunk is úgy ment anno, hogy baromi sokat játszottunk együtt, közben azért rengeteg beszélgetés belefért skype-on kettesben. :) De még így is eldurran néha az agyam, hogy mennyit képes ott ülni, pedig én aztán átérzem. :)
Jelen esetben, ha a vonzalom megvan, akkor a közös érdeklődés a megoldás, de ha tőled távol áll ez a világ, akkor belevágni sincs értelme.
Még a srác is nagyon kölyök, jó esetben pár év múlva megtanulja majd megtalálni az egyensúlyt, ha belecsöppen a való életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!