Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan mennek nyaralni a párjuk nélkül a szülőkkel?
inkább a kérdésedre választ adók nincsenek.
"Hányan mennek nyaralni a párjuk nélkül a szülőkkel"
igen kicsi réteget céloztál meg ezzel a kérdéssel (szerencsére)
akik már párkapcsolatban vannak, általában együtt mennek nyaralni, és próbálnak leválni a szülőkről.
èn nem mennèk a párom nèlkül sehova.
6 ève vagyunk együtt,együtt is lakunk azóta, ès mèg soha nem aludtunk külön egy napot sem.
el sem tudnám kèpzelni hogy a szüleimmel legyek ő meg otthon, áá kizárt.
nálam ez szóba se jöhet.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak.Én nő vagyok és 20 éves koromig volt 3 barátom, de mennem kellett nyaralni anyuékkal, barát nem jöhetett, sőt nálunk se alhatott stb.Egyik se.
Aztán 20 évesen megismerkedtem a mostani párommal és hát elég nagy hisztit kellett csapnom, de megmondtam hogy innentől vele megyek.Elég szigorúan fogtak ugyanis, pedig már dolgoztam.
Azóta már a férjem és kettesben járunk, ő se menne nélkülem az tuti arról tudnék.Sőt volt pár olyan alkalom is, hogy anyuékkal vagy anyósomékkal mentünk pár napra együtt.De ha nélkülem akarna az nekem fájna, de tuti nem akar mert 16 év alatt az már kiderült volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!