Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányan mennek nyaralni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányan mennek nyaralni a párjuk nélkül a szülőkkel?

Figyelt kérdés
Mi volt az a pont amikor nem mentél a szülőkkel, vagy jöhetett a párod is? Lehetőség szerint inkább olyanok írjanak, akiknek van saját fizetése, akit a szülei tartanak el, az nyilván másik helyzet.
2017. júl. 2. 21:20
 1/10 A kérdező kommentje:
Nincsenek itt olyan emberek, akik dolgoznak és van párjuk?
2017. júl. 2. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

inkább a kérdésedre választ adók nincsenek.

"Hányan mennek nyaralni a párjuk nélkül a szülőkkel"

igen kicsi réteget céloztál meg ezzel a kérdéssel (szerencsére)

akik már párkapcsolatban vannak, általában együtt mennek nyaralni, és próbálnak leválni a szülőkről.

2017. júl. 2. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

èn nem mennèk a párom nèlkül sehova.

6 ève vagyunk együtt,együtt is lakunk azóta, ès mèg soha nem aludtunk külön egy napot sem.

el sem tudnám kèpzelni hogy a szüleimmel legyek ő meg otthon, áá kizárt.

nálam ez szóba se jöhet.

2017. júl. 2. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
26 evesen mar nem a szulokkel jarunk nyaralni. Egyutt elunk a parommal, ertelemszeruen egyutt megyunk nyaralni. Apukamek meg harmasban a 12 eves ocsemmel, anyukamek meg kettesben a ferjevel. Nalunk igy mukodik. Mi meg egyelore altalaban haverokkal kozosen megyunk, de egymassal.
2017. júl. 2. 22:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó, csak mert egy másik kérdésemnél amikor kiborultam, hogy a párom a szüleivel megy nyaralni és ráadásul nem akar vinni, mindenki úgy válaszolt, mintha ez teljesen természetes lenne 25 éves korban.
2017. júl. 2. 23:57
 6/10 anonim ***** válasza:
A másik kérdésed a családi kapcsolatokban volt nem?Mert ott elég frusztráltak a válaszolók.
2017. júl. 3. 00:51
 7/10 anonim ***** válasza:

De hogy a kérdésedre is válaszoljak.Én nő vagyok és 20 éves koromig volt 3 barátom, de mennem kellett nyaralni anyuékkal, barát nem jöhetett, sőt nálunk se alhatott stb.Egyik se.

Aztán 20 évesen megismerkedtem a mostani párommal és hát elég nagy hisztit kellett csapnom, de megmondtam hogy innentől vele megyek.Elég szigorúan fogtak ugyanis, pedig már dolgoztam.

Azóta már a férjem és kettesben járunk, ő se menne nélkülem az tuti arról tudnék.Sőt volt pár olyan alkalom is, hogy anyuékkal vagy anyósomékkal mentünk pár napra együtt.De ha nélkülem akarna az nekem fájna, de tuti nem akar mert 16 év alatt az már kiderült volna :D

2017. júl. 3. 00:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Én ezt nem is értem. Jóban vagyok a családommal, de 16-17 évesen is furcsa volt úgy nyaralni, hogy ők a felnőttek, én a gyerek. És mindegy hány éves vagy, a szüleidnek akkor is gyerek maradsz. Barátnőimmel nyaraltam 18 évesen. Utána lett barátom, most 21 vagyok, és azóta mindig vele együtt nyaralunk. Fura lenne szülőkkel, ha pedig a párom lenne így, hogy ezt akarná, hát nagyon rosszul esne, és nálam alapokat döngetne meg.
2017. júl. 3. 06:58
 9/10 anonim ***** válasza:
14 éves korom óta nem nyaralok a szüleimmel :D
2017. júl. 3. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a szulokkel nyaralassal onmagaban nincs gond, engem szerencsere mar felnottkent kezelnek, de miota egyutt elunk a parommal, o is csaladtag, tehat egy csaladi nyaralasba o is beleszamitana, hacsak o mondja azt, hogy neki most epp nincs kedve jonni.
2017. júl. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!