Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csodálkoznak a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak a férfiak, hogy ezen az oldalon nem akarnak velük ismerkedni a nők, miközben nyilvánvalóan egyáltalán nem tisztelik a másik nemet?

Figyelt kérdés
Minden második kérdésnél van legalább egy-két férfi, aki a nőket gyalázza. Mégis melyik nő kockáztatná, hogy belenyúl egy ilyenbe? Lehetetlen kiszűrni, hogy kik a normálisak és kik azok, akik csak azt állítják magukról egy-egy üzenetben.
2017. júl. 2. 20:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Miért akarnának a nők, ezen az oldalon ismerkedni? Miért akarnának egyáltalán a neten ismerkedni? Miért akarnának egyáltalán ismerkedni?

Én, mint pasi, én sem akarok. Már mint olyan nőkkel, akik pár mondatból, életre szóló következtetéseket vonnak le.

2017. júl. 3. 20:50
 22/22 anonim ***** válasza:

A mai nőkben, pláne az itteniekben mit kellene tisztelnünk, Kérdező? Mondj egy dolgot. Csak EGYET. Várom.

#1 egy ostoba troll, kapta is a mínuszt.

#9, az megvan ugye, hogy akinek pina az igénye, az felmegy a rosszlányok.hu-ra és vesz magának egyet?

Az állításod innentől fogva egy baromság.

#21 én se értem, hogyha ennyire gyűlölik a férfiakat itt, mi a fsznak kell nekik pasi. Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba, a férfiak úgyis csak sexmániás sörivó focißuzik, meg wowos kockák, csak a baj van velük, megcsalósak, erőszakosak, meg minden. Legyenek boldogok Cirmivel és Nyávival százesztendős vén banya korukig.

Én vidáman elleszek barátnő nélkül továbbra is, ahogy eddig tettem. Ha sex kell, rosszlányok.hu, azok a nők legalább őszintén csak a pénzért csinálják.

Lehet engem is nőgyűlölőzni, démonizálni, a #14 válaszadó maximálisan leírta az aranyigazságot. A fröcskölődésen kívül más úgyse megy nekik, mert amúgy érvképtelen bugyuta ostobák.

2018. szept. 2. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!