Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak a férfiak, hogy ezen az oldalon nem akarnak velük ismerkedni a nők, miközben nyilvánvalóan egyáltalán nem tisztelik a másik nemet?
Úgy lehet kiszűrni, hogy beszélgettek és jobban megismeritek egymást.
30/f
??? Ez az oldal, arra van fenntartva, hogy ilyeneket írjunk.
Nem, mintha így is gondolnám, vagy így viselkednék élőben, de ugye itt ezt várják el.
Én egyáltalán nem tisztelem a nőket, nálam a tiszteletet előbb ki kell érdemelni, az nem jár csak úgy. Akik kiérdemlik azokat tisztelem anyukámat, nővéremet, barátnőmet, egyik kolléganőmet akivel sokat segítünk egymásnak...és még vannak páran.
Miért ismerkedünk nőkkel?
Tudod régen úgy gondolták, hogy az asszony nem ember, a férfiak mégis megházasodtak.
Azért van szükség rátok, hogy az ember szexeljen és gyereke lehessen, ennyi.
Valóban nem úgy viszonyulok a női nemhez mint a legtöbb férfi, de igazából eddig csak előnyöm származott belőle, nem fogok valakit azért sem szeretni sem tisztelni, mert van egy lyuk a lába között amiből havonta egyszer folyik a vér:D Majd ha adott valamit, hozzá tett az életemhez, akkor.
Érdekes, ha valaki nem nyalja a szaros seggeteket az már szerinted nőgyűlölő..
Itt nem extra tiszteletről van szó. Kétféle tisztelet van, az egyik az alapvető emberi tisztelet, hogy nem köpöm le, lököm fel, nézem le, utálom a másikat, csak mert; a másik pedig az, amikor valakit tisztelsz olyan dologért, amit elért, pl egy okos tanárt, vagy egy barátot, aki kiállt mindig melletted.
Alapvető tisztelet neked is jár tőlem, ez annyit tesz, hogy magammal egyenlőnek tartalak, nem jobbnak, nem rosszabbnak, és nem akarok neked ártani.
Én megmondom nektek őszintén.
nagyon teli vagyok, nagyon.
unalmamban, két film letöltése közben szoktam ide válaszolgatni, vagy ha nincs más dolgom.
Szóval több oldalon is fenn vagyok.
A nőket iszonyatosan szédíti amit látnak, ház, nyaralás, sportkocsis képek.
persze írnak rengetegen.
Még nekem kell válogatni.
Általában azt szoktam nekik visszaadni, ahogy ők a pasikkal viselkednek.
A kedvenceim a feminista nők.
Volt már több ilyen barátnőm is, na kapták az ívet rendesen.
és mikor dobtam őket, mert rájuk untam, még ők jöttek utánam, hívtak sms, email, hogy ők engem akarnak, ne hagyjam el őket.
Szóval így van.ha a nők használják a pasikat, nekünk is azt kell csinálni.
Aki teheti.
Én tehetem, és adom nekik a feelenget:)
Aki nem érdemli meg, hogy tiszteljék, azt nem is fogják, ez ilyen egyszerű. Áruld el nekem, Kérdező, mit tiszteljek egy olyan nőben, aki azért, és csak azért írogat az olyan kérdésekhez válaszokat, hogy jókorákat rúgjon abba, aki a földön fekszik? Ha annyira irritálnák őt ezek a kérdések, akkor egyszerűen nem válaszolna hozzájuk, annál is inkább, mert segíteni nem tud, és nem is akar.
Ezek után én is kiírhatnék olyan kérdést, hogy mit csodálkoznak a nők, miért ennyire negatív a megítélésük, de nem teszem, mert ők maguk is pontosan tudnák rá a választ. Költői kérdés lenne. Ahogy írták előttem: amilyen mértékkel ők mérnek, azt kapják vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!