Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok, ha észrevennétek, hogy a barátnőtök ezt csinálja a wcben?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk szoktatok egymás előtt is pisilni és azt látjátok, hogy a lány wczés előtt mindig beledob egy kocka wcpapírt és amikor rákérdeztek, hogy miért, azt mondja, hogy ő így szokott áldozni a wc szellemének2017. júl. 2. 14:21
11/21 anonim válasza:
Ha meg amúgy is ilyen, akkor meg tudtad mire vállalkoztál....
12/21 anonim válasza:
Mondanám, hogy szellemes. Vicces lányka, de nem kell mindent benyalnia.
13/21 Költőnő? válasza:
Hát itt nem a wc szelleme az egyetlen gond sztem :)
14/21 anonim válasza:
És ahhoz mit szól a szellem, hogy utána telibe szarja? A kocka papír nem sokat szépít rajta.
15/21 anonim válasza:
én idegen helyen szoktam az alsó kifolyású (ahol van a kis "vízszintes" rész a csészében) wc-knél egy kocka papírt dobni szarás előtt az említett vízszintes részre, hogy a kula könnyebben lecsusszanjon mikor lehúzom.
így biztos hogy nem marad rajta kondenzcsík, és nem kell kefével súrolni.
31F
16/21 anonim válasza:
Én is szoktam de csak azért hogy a kaka ne csobbanjon akkorát hogy elérje a zuhanás kezdetének magassàgàt
17/21 anonim válasza:
Kiröhögném. Ha poénból mondja, akkor nincs gond. Ha komolyan gondolja, akkor gyorsan dugnánk párat és hello.
18/21 anonim válasza:
Nálam nem lenne, ilyen visszacsapós-pottyantós wc és eset sem.
Biztosan nem szőke a csaj a tett szerint, ezért inkább örülj, hogy egyikőtöknek több esze van:D
19/21 anonim válasza:
Hát akkor ha tudtad, most mit csodálkozol? Te szakítottad, szagold.
20/21 anonim válasza:
"egyikőtöknek több esze van" Jó, de melyiknek? Mert WC szelleme igenis van, most olvastam. Amúgy Japánoknál hallottam ilyesmit, hogy mindennek szelleme van (valami több millió), az ajtónyikorgásnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!