Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, hogy túl jónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy túl jónak tartottad magad valakihez akivel randiztál?

Figyelt kérdés
Ha igen miben?
2017. jún. 30. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez így elég nagyképűen hangzana, hogy azért utasítottam el valakit, mert túl jó vagyok hozzá.

Inkább úgy fogalmazok, hogy nem voltunk egy szinten. Benne nem voltak meg azok a tulajdonságok, amik nekem fontosak (és bennem is megvannak), de hogy most melyikünk a jó, jobb, vagy a kevésbé jó, abba nem mennék bele.

2017. jún. 30. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze,nyilván volt ilyen is, meg olyan is, aki hozzám volt kevés. Meg kell találni azt, akivel nagyjából egy szinten vagytok minden téren(külsőleg, anyagilag, szellemileg stb). Akkor nem lesz egyik félnek sem ilyen érzése.
2017. jún. 30. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyannal még sosem randiztam akit "kevesebbre becsülök" magamnál. Én inkább azt mondom, hogy ha azt látom, hogy valakivel valamiért nem férünk össze, ott eleve nem derüki, hogy ki a jobb/rosszabb, mert elkerüljük egymást.

30/f

2017. jún. 30. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!