Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan, hogy azért kötődtetek valakihez, mert nagyon jó volt vele a szex?

Figyelt kérdés
Volt barátommal annyira jó volt a szex, hogy nem tudom miatta elfelejteni, rengeteget gondolok arra, hogy mennyire kívánom. Se előtte, se utána nem élveztem annyira senkivel, mint vele.
2016. máj. 20. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, de ez a válasz neked pontosan mennyiben is fog segíteni?
2016. máj. 20. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Mitől volt annyira jó? Volt már, akivel eddig a legjobb volt a szex, de a személyisége miatt szakítottam vele.
2016. máj. 20. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, ez kevés.
2016. máj. 20. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen lány, akivel nagyon jó volt és utána senkivel sem volt olyan jó. De ezt így utólag kezdem el értékelni főleg, nem tudtam még akkor, hogy lehet a szexben is rosszabbnak lenni. Most már érzem a különbségeket.
2016. máj. 20. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy ilyen szexcentrikus kapcsolat kellene, ahol ez a legfőbb összekötő, és nincs féltékenység, nincs rettegés, stressz, hanem csak szex, beszélgetések, kis lelkizés és ennyi, nincs akkora felelősséged se benne, mielőtt rámírnának emberkék Fiu vagyok.
2016. máj. 20. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,az én párom azért viseli el egyébként nehéz szeszélyes természetem'persze szetet is,de egy ilyen hosszú kacsolatban valjuk be hatalmas kötőerő a jó érzelemgazdag szex.
2016. máj. 21. 00:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de más téren nem passzoltunk. Aztán lett olyan kapcsolatom, amiben a szex IS szuper és minden más is jó.
2016. máj. 21. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
igen. de a szex azért volt annyira jó, mert megtámogatta a fellépésével és a szövegeivel, azaz az ágyon kívüli viselkedésével.
2016. máj. 21. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!