Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, akiről azért mondtál, mert túl kevésnek tartottad magad hozzá, pedig kölcsönös volt a vonzalom? N
Mi volt az oka, a külső vagy belső tulajdonságai vagy mindkettő? Miért gondoltad, hogy "nem a te szinted"/más kategória?
Hogy történt pontosan?
Miért döntöttél így? Miért nem próbáltad meg?
A csalódás elkerülése miatt?
Nekem volt.
Több ok is közrejátszott.
Anyagiak: Ő és az exférje is nagyon jól álltak,én meg egy senki biztonsági őr voltam.
Gyerek: Ő nagyon akart,de én soha.
Életkor: Én 25+ ő 40+
Volt erőm és inkább leléptem,illetve kidobattam magam. Úgy intéztem,hogy "rajtakapjon" valakivel.
34/F
Tudom, hogy férfiakat kérdezel, de elmesélem azt, ami velem történt. Volt egy férfi, akibe nagyon szerelmes voltam, és int utóbb kiderült, ő is belém. Csak éppen mind a ketten, mint ez pár év múlva kiderült, kevésnek gondoltuk magunkat a másikhoz... Nagyon egy elcseszett helyzet, így utólag nagyon.
Én kevésnek gondoltam magam, mert sokkal fiatalabb voltam, rengeteg önbizalomhiánnyal, borzasztó önértékeléssel.
Ő pedig, mint utólag elmondta, túl különlegesnek talált. Sosem találkozott olyan emberrel, mint én, és ezért gondolta magát kevésnek hozzám.
Túl különlegesnek gondoltuk egymást, és mind a kettőnk tele volt önbizalomhiánnyal - hát, ennyi a nagy történet.
4-es
Nem lerázós duma, évekkel később beszélgettünk erről, amikor véletlenül bevallottam neki, hogy szerelmes voltam belé másfél-két éven keresztül. Akkor derült ki, hogy ő is. Már mindketten hosszú ideje boldog párkapcsolatban élünk, de barátok vagyunk, így nem lenne értelme annak, hogy lekoptatós szöveg lenne :). Nem mert hozzám közeledni, ahogy én sem hozzá - ennyi az egész.
Nőként írok én is.
Igen, volt és a férfi is úgy gondolta rólam, hogy kevés ő hozzám. De ez érződött. Kicsit rossz ebbe belegondolni, mert valami férfiatlanság is van ebben szerintem, ha valaki 30 felett férfiként ennyire hit/önbizalomnélküli, tehát jobb, hogy így alakult... Olyan, mintha nem lett volna elég ambíciója sem maga iránt,sem a közös kapcsolatunk érdekében :( Pedig szép pár lehettünk volna, el is indult valami köztünk, de annyiban maradt.
Egyébként volt olyan férfi, aki külsőre is belsőre is annyira szimpatikus volt, hogy én éreztem, nőként nem érek fel hozzá. Elsősorban külsőre szerintem, nem is mertem volna vele pl lefeküdni, de elhívott randira, de inkább megkíméltem magam.
Nekem pont fordítva van. :(
Sok nő gondolja kevésnek magát valamiért, pedig nem kellene! Sajnos sok önbizalomhiányos nő van, nem csak férfi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!