Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akiknek a barátnője/s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek a barátnője/szexpartnere fogamzásgátlót szed, ti hogy tudtok megbízni abban, hogy a nő azt mondja, mindig beveszi?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan esetet olvasok itt is és láttam mádr a környezetemben, hogy a nő azt mondta, szedi a tablettát, közben meg nem szedte, vagy csak úgy kifelejtett szemeket és teherbe esett. Ilyenkor meg ugye jön a felelősségvállalás stb.

Azzal én is egyetértek, hogy ha közösen dönt két ember gyermekvállalás mellett, akkor igenis legyen szabályozva, hogy a férfi ne hagyhassa csak úgy el a gyerekét támogatás nélkül, de amikor a férfi be van palizva, át lesz vágva azzal, hogy a nő gyógyszert szed és közben nem teszi, az szerintem teljesen más és nem értem, ilyen esetek után hogy tudnak a férfiak megbízni.

Én is nő vagyok, tablettát szedek és a párom bízik abban, hogy minden nap beveszem.

De ha abba belegondolok, én mit tennék, ha férfi lennék, biztosan nem tudnék ebben bízni...

2017. jún. 30. 09:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én női részről tudok beszélni.

Én pl. este/éjszaka veszem be a tablettát, kb. a szeme láttára. Meg volt már olyan, hogy ágyból rohantam ki sikítva, hogy "b...ameg de hülye vagyok, hogy nem vettem be", és kimegyek vmi innivalóért.

2017. jún. 30. 15:46
 22/23 anonim ***** válasza:

En is no vagyok, es becsuletesen szedem az antibebit, mert eszem agaban sincs meg teherbeesni, viszont en valahogy annyira parazok e miatt, hogy eddig mindig vedekeztunk mas modon is. Tabletta + ovszer vagy tabletta + megszakitas. Egyreszt bizalom kerdese egyebkent, abban is csak hizhatsz hogy nem hazudik, nem csal meg, stb.

Egyebkent nekem mindig az volt a velemenyem, hogy aki nem akar gyereket, az vedekezzen, es ne mastol varja azt, tehat ha a pasi nem bizik meg annyira a noben akkor meg van a lehetosege, hogy o is vedekezzen.

2017. jún. 30. 16:15
 23/23 anonim ***** válasza:
A kilences vagyok. Én is szedek tablettát, de igen, van olyan amikor elfelejtem. Nem azért mert gyereket akarok, akkor fel se íratnám, nem vagyok olyan hülye h kidobjam rá a pénzt, nem olyan olcsó mulatság az. És felelőtlennek se mondanám magam. Egyszerűen csak van olyan h elfelejtjük! Emberből vagyunk végülis.
2017. jún. 30. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!