Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót lehet szedni úgy hogy évekkel ezelőtt kemoterápiát kaptam?
7 éve történt, eddig óvszerrel védekeztünk, de nemrég esemény utánira volt szükség, ott kérdeztem az orvost hogy a 72 órásnak lehet-e ilyen szempontból hatása, azt mondta nem.
Viszont édesanyám azt mondja, hogy ha kemoterápiát kaptam, nem szedhetek mert az is lehet hogy a menzeszem majd végleg leáll és nem lehet gyermekem a későbbiekben.
20/l
Anyukád orvos?
A nőgyógyászt kellene ilyen esetben kérdezned.
Írok egy példát. Szedek kétféle gyógyszert, mindkettőre az van ráírva, hogy terhesen nem lehet szedni. Én megkérdeztem a nőgyógyászom és ő a konkrét gyógyszer konkrét összetevői alapján azt mondta, hogy lehet, csak a legtöbb gyógyszerre rá szokták írni, biztos ami biztos alapon.
Na ezért kell beszélni szakorvossal, mert ő pontosan tudja, hogy mit lehet és mit nem.
Nwüem is értem az ilyen kérdezőket?
Mit gondolnak az itteniek jobban tudnak mindent ,mint egy orvos??!!
Nem vágesz... fogamzásgátló szedése-felíratása előtt kb kötelező elmenni nőgyógyászhoz. Ő majd tudni fogja mit lehet, mit nem.
És egy rákban otthonlévő orvost is megkérdeznék (mondjuk egyiket, akik kezeltek anno) a dologról mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!