Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden fiú örülne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiú örülne, ha a barátnője fogamzásgátlót akarta szedni? Megkérheti a lány a fiút, hogy fizessék közösen, akkor is, ha nem a srác vetette fel?

Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 16:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
11%
Jogos kérés, bár én az előzőnél nem fizettem a felét. Jól is tettem. De mostani csajnál fizetem.
2016. márc. 9. 16:36
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lenne a normális, hogy felesben fizetik... miért is kéne csak a lánynak fizetnie?
2016. márc. 9. 16:36
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondtam a barátomnak, ha felíratom, akkor fizessük felesbe majd, azt mondta oké, semmi baja nem volt vele.
2016. márc. 9. 16:37
 4/31 anonim ***** válasza:
79%
Az én párom nem örült, azt mondta, ne cse_sszem szét magam hormonokkal, inkább gumizzunk. Közös nevezőre kell jutni a dologban, olyan megoldást találni, ami mindkettőtöknek megfelel. Az meg, hogy közösen fizessétek a fogamzásgátlót alap dolog, nehogymár külön kérni kelljen...
2016. márc. 9. 16:37
 5/31 anonim ***** válasza:
miért kéne csak a lánynak fizetnie? mindketten kiélvezik.
2016. márc. 9. 16:41
 6/31 A kérdező kommentje:
Igen de ha a fiúnak nincs túl sok pénze és a szülei se megértőek és nem adnának neki?
2016. márc. 9. 16:42
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg majd a fiú gumit húz. Az úgy fair, ha ahhoz elég érett, hogy élvezze a tablettával járó kényelmet, akkor azért fizessen ő is, nehogy már a lány állja az árát.

Fiúkák, nagyon el vagytok ti tévedve!

2016. márc. 9. 16:45
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Diákmunka. Nem bántásból, de basszus, ha szexeltek, akkor gondolom 16 már elmúlt, és ha nincs pénz, akkor el lehet menni diákmunkára, ami pont az ilyen kiadások fedezésére tökéletes (és marad is neki bőven). Hajrá, ha az élet egyik területén már sikerült, akkor a másikon is el lehet kezdeni felnőni. ;)
2016. márc. 9. 16:46
 9/31 anonim ***** válasza:
14%
Én akkor inkább gyűjtenék a csajjal olyan felhelyezhetőre aminek most nem tudom a nevét :D az több évig jó
2016. márc. 9. 16:47
 10/31 anonim ***** válasza:
akkor ne szexeljen a fiú!
2016. márc. 9. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!