Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú örülne, ha a barátnője fogamzásgátlót akarta szedni? Megkérheti a lány a fiút, hogy fizessék közösen, akkor is, ha nem a srác vetette fel?
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 16:33
11/31 anonim válasza:
Én nem örülnék, ha a barátnőm fogamzásgátlót akarna szedni. Az óvszert jobb megoldásnak tartom.
12/31 anonim válasza:
Most tök g*cinek érzem magam hogy én nem fizetem a barátnőmét... habár fel se merült ez benne. Hát mindegy...
14/31 A kérdező kommentje:
Jó de most félreértettetek páran :D szóval exemmel az volt hogy ő mondta hogy szedhetnék, mondom jó de akkor nem várhatja el hogy egyedül fizessem, mondta hogy persze belead, hiszen neki fontosabb.
De ebben az esetben a fiú meg se említi a dolgot, a lány akarja jobban. Így is elvárható a felezés?
Amúgy gimi mellett nehéz olyan munkát találni, ami mellett tud tanulni és nem várják el a heti 3x8 órát :)
2016. márc. 9. 16:51
15/31 anonim válasza:
persze,hogy még így is elvárható a felezés.
16/31 anonim válasza:
Hát ha a fiú szegény, de ahhoz már elég felnőtt, hogy aktív szexuális életbe kezdjen, akkor ahhoz is elég felnőtt, hogy suli mellett diákmunkázni menjen. Nyilván nem lehet rákényszeríteni a szüleit, hogy fizessenek bele. Ha olyanok lennének megtennék maguktól, ha ezt kérni kell, akkor totál felesleges. A védekezés egy párnak mindig közös ügye, természetes, hogy az anyagi terheit is közösen viselik, pláne ha ez a kiadás esetlegesen azért még gondot is jelent. Miért csak a lány dolga lenne? Nem tudom milyen árban vannak a tabletták mostanság, gondolom elég nagy a szórás, de a 3 havi adag havi lebontásban azért már nem olyan vészes, pláne ha felesben megy. Azért havi ezres nagyságrendileg nem a világ vége és biztosan lehet kapni tablettát 5-6 ezer ft körül is, az orvosnak lehet jelezni, mikor kiíratja az ember, hogy azért ne harmincezres terméket írjon fel. Ha nincsen a legénynek erre a célra havi egy ezrese, akkor meg ne szexeljen, könyörgöm az égre.
17/31 anonim válasza:
A sok lány aki itt elvárja, hogy fizesse a pasi a tabi felét, az óvszert is fizeti, amit általában a pasik vesznek?
18/31 A kérdező kommentje:
Igen az óvszert is fizetik a normálisabbak, sőt van hogy a lányok szerzik be.
2016. márc. 9. 17:02
20/31 anonim válasza:
17-es: természetesen az óvszer is felesben megy. Általában nem állunk le kiszámolgatni, hogy akkor most te vetted most meg én és akkor ennyivel meg annyival lógsz nekem, hanem amikor neki van pénze ő vesz, ha meg nekem, akkor én. Vagy ha tudom, hogy utoljára ő vett, akkor most én veszek... satöbbi. Nem szokott komoly fennakadást okozni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!