Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden fiú örülne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiú örülne, ha a barátnője fogamzásgátlót akarta szedni? Megkérheti a lány a fiút, hogy fizessék közösen, akkor is, ha nem a srác vetette fel?

Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 16:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nálunk adta magát a dolog, természetes volt, hogy anyagilag is mindketten beszállunk a védekezésbe. Mi a férjemmel mikor együtt jártunk, felváltva vettük a gyógyszert, bár az nem hormonos volt. (én olyat nem szedhetek). Egyszer én vettem, egyszer pedig ő.

A korábbi hosszabb kapcsolatomban mindig én vettem a gyógyszert, de az akkori párom adta bele a fele pénzt, mondani sem kellett.

Óvszert is vettem egy csomót. Egyik expasimnál pl úgy volt, hogy épp először készült nálam aludni, és ő is elővett egy doboz gumit, meg én is:) Meg is jegyezte, hogy az előző barátnői közül egy se költött óvszerre. Nekem teljesen egyértelmű volt, hogy a másiknak sincs ingyen...

2016. márc. 9. 17:26
 22/31 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó, olyan nincs, hogy hormonmentes fogamzásgátló tabletta... hormonmentes csak helyi fogamzásgátló lehet (óvszer, pesszárium, hüvelytabi stb)
2016. márc. 9. 17:34
 23/31 anonim ***** válasza:
9, 13: azt nem teszik fel ilyen fiatalon, inkább csak szülés után.
2016. márc. 9. 18:06
 24/31 anonim ***** válasza:
Persze, felesbe fizetjük. Szerintem ez így természetes.
2016. márc. 9. 20:25
 25/31 anonim ***** válasza:
nem, én örülnék ha nem szednek ilyen sz@rokat.
2016. márc. 9. 20:35
 26/31 anonim ***** válasza:

Azért az olcsóbb fajták nem olyan megterhelő árúak... 8ezer forint körül kijön a 3 havi adag és még nem a legolcsóbb. Egyik ismerős pár hete iratott magának és mondta, azért mondom, hogy most is csak ennyi. Én még 3havi 6ért vettem pár éve, de már nem szedek, csak a bajom volt tőle. Több félét próbáltam,, de a vérvételem alapján se kéne, utólag lett csak nézve...

Egyébként nem minden pasi akarja, bár a nagyrésze persze. Viszont azért a tabizáshoz komoly bizalom kell a pasi részéről is!!! Onnantól a babavállalás teljesen a nő kezébe kerül, simán mondhatja, hogy bevette a tablettát. Ez azért egy 16-22 éves lánynál nem gond, de az azért benne van a pakliban, hogy elfelejti. Egy nagyon szétszórt lány barátja nem biztos, hogy örül neki, ha a fiú nem az a kockáztatós fajta. A másik meg az idősebb korosztály, fiatalabb pasival (pont ez a bizonyos típusú ismerősöm kezdte a tabit most... eléggé parázik is a barátja miatta, főleg hogy bejelentette hogy ő azért 1-2 éven belül szeretne szülni.....).

A másik amikor necces, az meg a nemi betegség. Ha bulizós a lány és már volt mondjuk ilyen eset akár ebben a kapcsolatban akár korábbiban.... Nem minden srác vállalná be.

Meg ott van az a kupac srác is, akinek előző barátnője a kapcsolat alatt kezdte el szedni és annyira rosszul reagált rá, hogy inkább nem akarja azt mégegyszer. Nem mindenki reagál rá jól. Durva hízás vagy hiszti vagy pl teljesen elmegy a kedve a szextől. Én pl teljesen szexuálisan felizgathatatlan lettem a tablettáktól, abbahagyás után pár héttel meg rendbe jött minden, szóval tényleg attól volt.

Meg van aki simán egészségtudatos és nem szereti felesleges hormonokkal teletömni magát és a barátnőjét sem.

Szóval azért nem MINDEN fiú. De ja, az átlag örülne neki. Elvárható a belefizetés szerintem, de annyival olcsóbb mint a gumi, hogy nem is értem, hogy ez miért lenne anyagilag megterhelő? Azt is a csaj fizette eddig?

2016. márc. 9. 20:40
 27/31 anonim ***** válasza:

22

Olvasd el még egyszer amit írtam. Sehol nem említettem olyat, hogy hormonmentes fogamzásgátló tabletta. Hormonmentes gyógyszert írtam. Ami egyébként tabletta formában is van, csak nem szájon át kell bevenni, hanem helyileg alkalmazandó. Meg kúp, meg krém formában is van.

2016. márc. 9. 20:57
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Tri-regol 3 ezerft/ 3honap. Talán a csöviknek is futja erre
2016. márc. 9. 21:13
 29/31 anonim ***** válasza:
Az exem kerek perec közölte, hogy miatta nem fogom szétcseszni az egészségem, ha kell akkor szakít, de miatta nem fogok gyógyszert szedni. :D
2016. márc. 10. 21:32
 30/31 anonim ***** válasza:
Az enyém örült neki azért, mert neki gumiban lelankadt néha (láttam, nem kamuzott :D), de féltett a mellékhatásoktól, szóval én akartam kettőnk közül jobban. Nálunk én fizettem a fogamzásgátlót, de párom jóval többet fizetett, ha az összes dolgunkat néztem (szórakozás, kaja stb.). De ha semmit nem lett volna hajlandó fizetni, és ennek tetejében akarta volna rámlőcsölni azt, hogy még fizessek is, hát nem örültem volna neki. És a lány? Ha őt sem pénzelik a szülei?...
2016. nov. 11. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!