Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érez valamit, vagy félreértem őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SeriousGirl kérdése:

Érez valamit, vagy félreértem őt?

Figyelt kérdés
Felnőttként járok egy iskolába délutánonként.(24 éves vagyok).A tanárom férfi, negyvenes évei közepén lehet.Gyerekei vannak,és párja,de valószínűleg nem házasok.Amióta bejárok hozzá foglalkozásra,furcsán kezdett viselkedni.Mintha bejönnék neki,vagy nem tudom,mert pár flörtjelet adott.Tudni kell róla,hogy elég érdekes figura.Teljesen rendben van.Nem pszichopata vagy ilyesmi.Túlmenően tiszteli a női nemet.Nem csajozik,komoly ember.Szakmailag főleg.Csak azt szeretném tudni,hogy esetleg lát-e bennem valamit,mert festőművész.Már simított végig a karomon,amikor magyarázott valamit,és többször nézett a számra,vagy rám csillogó szemekkel.Az ilyeneket nem szoktam félreérteni.Vannak sokkal-sokkal idősebbek is a csoportban,akik már nem dolgoznak,de nem is diákok.Velük nem viselkedik így.Csak kíváncsi lennék,hogy kinek mi a véleménye.Tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés volt.De, ha lehetséges,normális hozzászólásokat kérnék szépen!

2017. jún. 29. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Ha tetszel is neki..nem tök mindegy!? Gyerekei vannak és élettàrsa,attól mert nem hàzasok még semmi esêlyed!
2017. jún. 29. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Csak én érzek itten icipici ellentmondást:

"Nem csajozik,komoly ember." és "Már simított végig a karomon,amikor magyarázott valamit,és többször nézett a számra,vagy rám csillogó szemekkel."?

2017. jún. 29. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Van párom,40 körüli. Nem azért kérdeztem,mert én bármit is akarnék. Nem vagyok ostoba.

Kíváncsi voltam. Nem hiszem, hogy ez ekkora bűn lenne. Egyébként se fog soha lépni.

Nem viszket semmim mellékesen.

Nem tizenéves ostoba vagyok.

2017. jún. 29. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
#4: Idősebbet nem találtál?
2017. jún. 29. 23:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Jól megvagyunk. Nem az életkor teszi az embert azzá,ami.Hanem a felfogása.
2017. júl. 3. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!