Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarba jövök ha bámulnak, mit tegyek?
22 éves nő vagyok, de mint egy kamasz lány, néha úgy viselkedem.
Voltam ma ügyeket intézni. Bemegyek az "üzletbe", és egy nálam pár évvel idősebb srác, aki az ügyintéző, elkezdett bámulni. Nem zavartatta magát, hogy a családom ott volt mellettem, bámult.
Majd hozzá kerültem, és ott is. Amíg gépelt, végig. Bevallom nagyon tetszett a srác, de olyan szinten zavarba tudott hozni, hogy rá sem tudtam nézni...sőt.
Vakító kék szeme volt, és akármit csináltam, bámult. Nem mosolygott, semmit nem kérdezett, csak bámult. Utólag bánom, hogy nem reagáltam.
Lehet röhej, de próbáltam megkeresni facebookon, de nem találtam. Ő viszont tudja a nevem.
Hogyan tudnék legközelebb bátrabb lenni? Ez annyira gáz. Már bőven felnőtt vagyok.
Lehet, csak élvezte, hogy zavarba hozott. :) Én is ilyen vagyok sajnos, lerí rólam, hiába próbálok természetesen viselkedni. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!