Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok bugyi, tanga, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok bugyi, tanga, vagy boxer nelkul jarkalni, esetleg az utcari is kimentek ugy hogy a nadrag vagy szoknya alatt nincs semmi? Kort es nemet is irjatok

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 09:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még sose vettem fel tangát vagy boxert. Bugyi viszont mindig van rajtam. L
2010. máj. 20. 16:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Imádok otthon bugyi nélkül lenni. De csak otthon. :D
2010. máj. 20. 17:31
 13/17 F Szilvia válasza:
100%
Hát utcán és kint nyáron szoktam bugyi nélkül lenni.Csak vékony nadrág pl.biciklis,vagy akár milyen vékony anyagú nadrág,ritkán szoknya alá nem szoktam jó időben húzni semmit,legalább szellőzik,és nem izzad annyira.Kisvárosban lakom úgy sem tűnik fel annyira.
2010. okt. 28. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
nyáron gyakran csupaszon, általában rovid nadrágban esetleg farmerban.. persze meztelenul alszom, és otthon gyakran vgyok meztelen vagy csak egy nadrágbn... a tobbi esetben általában boxert hordok, de van, hogy tangát. foként amikor olyan nadrágot vszek ami alatt nagyon látszik a boxer :) a csajokna bejon
2011. máj. 7. 04:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ez kimaradt 20/F
2011. máj. 7. 04:04
 16/17 anonim ***** válasza:
92%

Itthon pólóba bugyi nélkül max ,ha meleg van.Utcán ha jó idő van nem hordok bugyit,se nadrág se szoknya alá.A suliba se.

L/14

2011. máj. 7. 15:46
 17/17 anonim válasza:
Én csak tangát hordok pasi létemre, és nagyon szeretem na meg a csajok is.
2022. júl. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!