Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb pasiknak miért jönnek be a 20 éves lányok?
A legjobb baráznőm apja akkor vált el,amikor a barátnőm 5 éves volt.
Azóta állandóan 20 éves lályokkal flörtölget. A legidősebb talán 24 volt. A psi 42.
Ezek ilyen 2-3 hónapig tartó kapcsolatok.meg állandóan eljár bukizni,meg ilyenek.
És van egy "jó barátja",akivel nem volt soha együtt,de állítólag "lelkitársa" vagy mi. Az is csaj és 20 éves. Együtt járnak koncertekre,bulizni. De olyan helyekre hogy pl Instant,Ankert,Fogas ház:D
És minden fesztiválon ott van nyáron:D
Szóval nem 42 éveseknek való.
Valami érti ezt a pasit??:DD
Jó,tényleg fiatalos,na de akkor is.
Apukám pl a kollégáival jár vacsorázni,hétvégén az öcsémmel megy állatkertbe/stb stb.
Nem értem:D
Szerintem velem is csak azért nem kezdett ki a barátnőm apja,mert mégiscsak én vagyok a lányának a legjobb barátnője és az ciki lenne:D
Valaki segít megfejteni ezt a pasit? :D mert én már feladtam
18L
Nyilvám.
De mivel 40-es,ezért már az ő teste sem nézhet ki 20-nak.
Azt várd el,amit adni tudsz:D szerintem.
Ennyi erővel mi is mondhtanánk,hogy fúj hát az ő teste meg nekünk öreg.
"Ennyi erővel mi is mondhtanánk,hogy fúj hát az ő teste meg nekünk öreg."
Mert kötelező azt mondani, hogy egy görög isten? Vagy kötelező szexelni vele, mert rámutat valakire?
Lehet, hogy gyerekes, Kérdező, de igaz. És ez a lényeg.
Azt meg sehol se mondtam, hogy minden 20 éves lány egységesen vonzó lesz a 40 éves férfiak számára. Az viszont biztos, hogy ha adott egy 20 éves és egy 40 éves, akkor a döntő többség a 20 évest fogja választani.
Mondhatják persze, hogy fúj, az ő teste öreg, de pénze az van, és a mai mosléktársadalomban a pénz beszél ugye. Tetszik-nemtetszik, ez van, nyugodtan tolhatod a piros kezet, nefélj visszakapod.
Szinte minden pasinak tetszenek a 20 éves lányok.
1. Kivel menőbb, kellemesebb megjelennie mások előtt bármilyen férfinak, egy 20 éves szép vagy egy 40 éves ráncos, lógóbb bőrű barátnővel?
2. Melyiknek van szűkebb, kellemesebb puncija általában, egy 20, vagy egy 40 éves nőnek?
3. Ha becsusszan egy gyerek véletlenül mikor várhatóbb, hogy egészséges lesz, ha 20 vagy 40 éves nőtől van?
Attól függ, az h jóval idősebb egy discoban, vagy fesztiválon a többiekhez képest az lehet gáz is és menő is.
Ha nincsenek ott korabeli ismerősei, egyedül van, vagy mások után kajtat, nem néz ki se szépnek se gazdagnak az úgy lehet égő.
Úgy hogy például ottvannak öten középkorúak fiatal lányokkal és gazdagnak néznek ki az úgy simán lehet menő is egy discoban.
"az én szememben kicsit szánalmas és undorító az egész."
Nekem meg te vagy a szánalmas és undorító.
Egy életképtelen szar vagy, semmi de semmi fogalmad sincs a világról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!